Yok canım gaz değil pıt pıt atıyor :)Benim de cok seyiriyor ama kiz dedi dr um. Acaba seyirme sandigimiz sey gaz mi
Arkadaşlar merhaba öncelikte. Çevremdeki herkes bunu söylüyor merak ediyorum karnım çok segeriyor benm eger böyle bi şey varsa erkektir diyorlar. Sizce doğruluğu var mııııı ?
Allah bağışlasın insallah perşembe günü randevum var ve erkek olanları bu haftalarda doktor görebiliyor heyecanlıyım bakalım ne olcak :)Benimde cook segrimisti simdi 3.5 yasinda Allaha emanet kizim var .
Takilmayin boyle seylere.
Canım bunu bende duydum ve bendede çoook seyirme oluyor 9.haftamdan beri ama kızlardada oluyormuş diye yazıyolar..Arkadaşlar merhaba öncelikte. Çevremdeki herkes bunu söylüyor merak ediyorum karnım çok segeriyor benm eger böyle bi şey varsa erkektir diyorlar. Sizce doğruluğu var mııııı ?
Seyirme daha çok hangi tarafda oluyor ve diyolarki solda hissedersen bebişi, kız olurmuş.. Aslında saçma ama merak :)Benim de cok seyiriyor ama kiz dedi dr um. Acaba seyirme sandigimiz sey gaz mi
Benimki hep solda oluyor canım :) nasiptir kısmet tabiki ama 8 erkek yegenim var benim bi hayli erkege doydugumuzdan içimden kız geçiyor ama tabiki önce sağlık Rabbim nasip etsin insallah :)Seyirme daha çok hangi tarafda oluyor ve diyolarki solda hissedersen bebişi, kız olurmuş.. Aslında saçma ama merak :)
Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boş aslnda :)Benimki hep solda oluyor canım :) nasiptir kısmet tabiki ama 8 erkek yegenim var benim bi hayli erkege doydugumuzdan içimden kız geçiyor ama tabiki önce sağlık Rabbim nasip etsin insallah :)
Daha çok nerde seyirdi ve bebeği solda hissedersen kız diolae doğruluk payı varmı ?Benim de çok seğrirdi ilk zamanlar ama kızım olacak.
Çok iyi hatırlamıyorum dikkat etmedim ama benim bebeğim sürekli soldaydı.Daha çok nerde seyirdi ve bebeği solda hissedersen kız diolae doğruluk payı varmı ?
Allah bağışlasın insallah perşembe günü randevum var ve erkek olanları bu haftalarda doktor görebiliyor heyecanlıyım bakalım ne olcak :)
Daha çok nerde seyirdi ve bebeği solda hissedersen kız diolae doğruluk payı varmı ?
Gercekten sag solla alakası varmı acaba :)Hayirlj saglikli bir sekilde gelsin annecigine,bu arada benim kizimda soldaydi
Bu arada 9. Haftadan daha cinsiyet soylemek cok zor erkek bebeklerde 12-13 . haftalarda soyluyorlar bence en dogrusu 15-16. Haftalarda ogrenmek daha iyi kesinlesmis oluyor.
Gercekten sag solla alakası varmı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?