- Konu Sahibi yalnizkus_
-
İnsanlar burnunun dibindeki kardeşinin, annesinin hatta kendinin bile niyetini sorgulayabilir bu da aradaki bağı düşürmez, eksiltmez. Bilakis insan en çok yakınını sorgular diğerleri umrunda olmaz zaten. Buraya bir akıl danışmak istedim bu yargılayıcı tutum ile enerjinizi mi boşaltmış oluyorsunuz?yakın arkadaşın kurduğu cümlenin dibini bu kadar aramak sence yakın arkadaşlık mıdır ?
veya yakın arkadaşla görüşme işini bu kadar ertelemek yakın arkadaşlık mı sence
ben tam tersine size açıklama yapmak zorunda hissettiği için gayet olumlu buldum.
Ego değil de aşağılık kompleksine girmiş olabilirim bir an. Zaten kendi komplekslerimi bildiğim için burada akıl danışmak istedim açıkçası. Teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim.Yani siz niye bu kadar art niyetli bakıyorsunuz? Sanki çok ısrar etmişim gibi diyerek bi ego gösteriyorsunuz orda. Oysa yakın arkadaşlar zaten birbiriyle görüşmek için ısrar ederler. Hele de biri zor bir dönem geçiriyorsa. Ayrıca size görüştüğü diğer arkadaşlarıyla görüşme sebebini bile açıklamış sizi ihmal etmek istemediğini araya başka programlar girdiğini anlatmış. Yani sizin karşınızda zor döneminde olsa bile size açıklama yapmaya çalışan bir arkadaşınız var hala art niyet arıyorsunuz
Negatifi pozitifleştirmenize teşekkür ederim o haldeNe güzel açıklamış işte kız. Görüşemedik ama aklımdasın ayarlayacağım demek istemiş. ne var bunda negatif düşünecek şimdi?
bu ne ters bi cevaptır, sakin ol şampiyonİnsanlar burnunun dibindeki kardeşinin, annesinin hatta kendinin bile niyetini sorgulayabilir bu da aradaki bağı düşürmez, eksiltmez. Bilakis insan en çok yakınını sorgular diğerleri umrunda olmaz zaten. Buraya bir akıl danışmak istedim bu yargılayıcı tutum ile enerjinizi mi boşaltmış oluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?