merak ettiğim bir kaç nokta;;

yazgelini

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
322
198
323
Arkadaşlar 4+3 haftalık hamileyim.. sol kasığımda ufak çaplı bi hassasiyet rahimde şişlik ve göbek deliğinde kaşıntı var.. kasık ağrısını biliyorumda diğerlerini yaşayanınız varmı aranızda ??? normal belirtilermidir bunlar

Bende yenı hamıleyım 5 haftalık . benımde adet olacakmıs gıbı bel agrım
Sol tarafımda kese gorundu solumdada cok fecı agrılarım oluyo dıgerlerı yok bende :D
fazla yorma dınlen sureklı normal bunlar

mrb canm göbek deliğindeki kaşıntıyı bilmiyorum ama kasıkta ve karnın hemen alt tarafında ağrılar bendede oldu yara gibi ağrıyodu biraz zorladı ama geçti korkmana gerek yok

Merhaba bişey soracağım ben hep adetime göre hesaplıyordum hamileliğimi doktorum da adetime göre söylüyordu ben 19 haftalık hamileyim geçen akşam acile gittim ilk defa gördüğüm doktor 21 haftalık hamilesiniz dedi adetimi de söyledim ultrason kağıdında da 21+3 yazıyor kafam karıştı ben kaç haftalık hamileyim son adet tarihi 1 Nisan lütfen biliyorsanız söyleyin çok merak ettim

Merhaba bişey soracağım ben hep adetime göre hesaplıyordum hamileliğimi doktorum da adetime göre söylüyordu ben 19 haftalık hamileyim geçen akşam acile gittim ilk defa gördüğüm doktor 21 haftalık hamilesiniz dedi adetimi de söyledim ultrason kağıdında da 21+3 yazıyor kafam karıştı ben kaç haftalık hamileyim son adet tarihi 1 Nisan lütfen biliyorsanız söyleyin çok merak ettim

Gebelik sayacına göre 20 haftalık hamilesiniz.

İnternette gebelik sayacı ya da hamilelik sayacı yaz. Ya da gebelerin imzalarını görüyorsun bak bende de var. Oraya son adet tarihini yazıyorsun, o otomatik günü gününe yazar. Ama imzadaki cadan cimaya yeniliyor. Seninki 19+2 20 haftalık görünüyor. Bir de 1 nisan son adet tarihinizin baslangıc tarihi olmalı. Ultrason kağıdında yazan belki bebeginizin kac hafta ile uyumlu oldugudur. Zaten o kagıtlarda birden fazla tarih yazar.
Merhaba doktorun dediği yanlış mı o zaman doktorun demesiyle şuan 21+6 yım ultrason kağıdında doktorun dediği gibi yazıyor gebelik sayacı ne bu arada

İnternette gebelik sayacı ya da hamilelik sayacı yaz. Ya da gebelerin imzalarını görüyorsun bak bende de var. Oraya son adet tarihini yazıyorsun, o otomatik günü gününe yazar. Ama imzadaki cadan cimaya yeniliyor. Seninki 19+2 20 haftalık görünüyor. Bir de 1 nisan son adet tarihinizin baslangıc tarihi olmalı. Ultrason kağıdında yazan belki bebeginizin kac hafta ile uyumlu oldugudur. Zaten o kagıtlarda birden fazla tarih yazar.

Adetime göre evet bir kaç kişi ye sordum bana hamile kalıp üstüne görmüş olabilirsin dedi adetten önce hamile kalma var mı evet 19.2 hamileyim bildiğim kadarıyla

Bebek boyuna göre söylemiştir. Sz ya da eşiniz uzun mu? Ya da ölçerken hata yapmıştır, mm. Kaysa fark ediyor. Çok takılmayın. Değişik olabilir dr. a göre, cihaza göre..

Bebek boyuna göre söylemiştir. Sz ya da eşiniz uzun mu? Ya da ölçerken hata yapmıştır, mm. Kaysa fark ediyor. Çok takılmayın. Değişik olabilir dr. a göre, cihaza göre..

İkimizde uzunuz ama gelişimi ile haftalığı yazmıyor Muş birde adetten önce hamile kalmış olabileceğim söylendi olabilir mi bilmiyorum

Back
X