Cok haklisinSorun sende değil kendine laf söyleme.. Sen güvenmişsin, kalbini açmışsın tüm samimiyetinle. O bunun kıymetini bilememiş aldatmış ve sen de bi boşluğa düştün.
Klasik ama gerçek, zaman diyorum ben.
Özleyeceksin, ağlayacaksın, hayaller, rüyalar..
Bu sürecin hızlanması için yapman gereken tek şey, onu takip etmemek ve iletişime geçmemek. Böyle olunca alışıyorsun ve birgün ona ihtiyacın olmadığını farkediyorsun..
O krizleri atlattim cok sukur hatta kendime soz verdigim ve tuttugum tek sey o oldu birdaha onun icin aglamayacagim dedim aglamiyorum da hemen ilgimi baska seylere veriyorum.. 1.5 aydir bi damla goz yasi dokmedim yupppiii :)Beyin hep iyi anıları hatırlıyor.
Kötü anları hatırla, sadece son olayı değil, ilişki boyunca seni üzdüğü anları hatırla ve soğu.
Ağlama krizlerini atlattıysan gerisi zamanla yok olacak.
zamanla unutursun . aşk o an bitmez maalesefkizlar aldatildiniz terk edildiniz.. Cok guvendiginiz asik oldugunuz adamdan saglam bi darbe yediniz... Peki askiniz sevginiz o an bitiyor mu ? Hemen Ertesi sabaha ondan tiksinerek uyana biliyormusunuz ? Yani ben mi a.ptalim bitek ? Suan bi dugundeyim ve hala mal gibi kendimi gelinin yerine koyup o ismi lazim degil ile dans ettigimi hayalediyorum.. Ona askla baktigimi felan iste dans sarkimizi felan filan.. Hala seviyorum bi m.yak benim galiba gurur murur yok bende ! Yani sizleri merak ediyorum benden daha agir seyler yasayanlariniz var Askiniz o an bitiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?