Merak Ettiklerim.

nln84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
75
0
36
41
İstanbul
Arkadaşlar merhaba siteniz yeni üye oldum. Forumarda gezinirken gebelik ile ilgili sohbetleri farkettim
ve benimde bu konuyle ilgili sorularım var. Yardımcı olursanız sevinirim açıkçası bu aralar akıl almaya çok ihtiyacım var kafam çok karışık.

1,5 yıllık evliyim ve artık çocuk isityoruz. Aşağı yukarı 1 - 1,5 aydır ise korunmuyoruz. 15 gün önce regl olağan gününde oldu. Regl biteli 1 haftayı geçti. dün akşam küçük bir kanamam oldu. Ama ne ağrım ne sancım var kanama ise regl gibi değil ve sadece birkaç dakika sürdü. Sabah uyandığımda biraz daha çamaşırımda pembe renkte kan vardı. Doktora gitmem gerekiyormu anlayamadım. Birde hamile kaldıysam ne zman öğrenebilirim. Ne olur kafam çok karışık ne yapıcağıma karar veremedim.
Bu konuda fikir vermenize ihtiyacım var...

merhaba aynı sorun bende de var ama benım adetım 10 gun gecıktı benım kan testı yapma gıbı sansım yok suan bence duzenlı doktorun varsa ara ıllakı bısey soylıcektır eger yoksa doktora gıt bence bıde kan testı yap :) ins hamılesındır

adetin geçtikten 1 hafta sonra ancak yumurtlama olur, kanaman muhtemel bir ara kanamadır her kadında olabilir önemli bişey değildir, tabi bazen iltihap yara varsa oda kanama yapabilir. hamile olup lmadığını bir sonraki adet tarihin geldiğinde öğrenebilirsin. 1buçuk ay çok kısa bi süre. sen kaç günde bir adet görüyorsun

adetin geçtikten 1 hafta sonra ancak yumurtlama olur, kanaman muhtemel bir ara kanamadır her kadında olabilir önemli bişey değildir, tabi bazen iltihap yara varsa oda kanama yapabilir. hamile olup lmadığını bir sonraki adet tarihin geldiğinde öğrenebilirsin. 1buçuk ay çok kısa bi süre. sen kaç günde bir adet görüyorsun

21 günde bir regl oluyorum. Bu ilk defa oldu. Yarın randevu aldım. doktora gidiyorum.
Dua edin inş. Hamileyimdir.. Ama yinede boşuna heveslenmek istemiyorum. Kısmet ve hayırlısı ne zaman ise o zaman artık. İnş ciddi bir durum yoktur. sağlığımla ilgili

Korkuyorum ve korktukça etrafımdakileri kırıyorum Allahım ne olur şu doktordan hayırlı bir haber alıyım içim daraldı artık gözümde yaş kalmadı

Tahlillerimi aldım. Şuam bebk yok bi ilaç verdi. Kanamam ara ara evam ediyor. Adet olduğum zman 3. günü tekrar tahliller yaptırıcam. Bakalım nasıl olucak

Back
X