Merak sadece

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
181
Puanlar
53
Erkekler ayrılınca sevgılısının arkadaşlarına neden istek atar ?Vallahı merak ediyorum bütün erkekler bunu yapıyormuş dıkkat mı çekmeye çalışıyorlar?🙈

Hayır bütün erkekler bunu yapmıyor. Ama sen böyle bir şey yaptığı halde bu adamı seviyor musun hala. Çok ilginç.
Ya adam benı sevıyordu geçmişte benım 💩yemem aptal bı kadın olduğum için kaçirdım onu

Senin yüzünden değil adamın yüzünden evliliğiniz olmadı
Adam belkı benden bıktı sevmeyı bıraktı …peşimde koşmadı Ams bu yaptığının hesabını sorcam ben sorunlu olunca beni seven insanı kaybettım unutmuştum halbukı

Adam belkı benden bıktı sevmeyı bıraktı …peşimde koşmadı Ams bu yaptığının hesabını sorcam ben sorunlu olunca beni seven insanı kaybettım unutmuştum halbukı
Bu kişi çalışmak istemeyen kişi değil mi? Erkek çalışmazsa neyin evliliğini düşünüyor ki sevmekten bıksın bıraksın

Bu kişi çalışmak istemeyen kişi değil mi? Erkek çalışmazsa neyin evliliğini düşünüyor ki sevmekten bıksın bıraksın
O kişi de kabul edecektım ben işi değiştirdi bu siteye konuyu açtım bır yıldır ilişkıden soğumuş adam ya off ben nasıl yaptım bu hayatı

Ay bir kendine gel ya :) ya yavşaktır başka ne olacak. Niye bu kadar ahlara vahlara düştün. Ne olursa olsun seninle ilişkisi olmuş bitmiş düzgün biri bunu neden yapsın ya? Bir şey kaybetmedin. İlgilenipte kıçını kaldırma böyle birinin. Kız erkek mi bitti :) yanlış bir şey yapmış olabilirsin senden soğumuş bıkmış olabilir ama bu öyle bir şey değil ya. Düzgün bir erkek yapmaz yanlış anlaşılır diye en azından. Gerçi şimdi erkekte yok hepsi premses 🧚🏻‍♀️

Ay bir kendine gel ya :) ya yavşaktır başka ne olacak. Niye bu kadar ahlara vahlara düştün. Ne olursa olsun seninle ilişkisi olmuş bitmiş düzgün biri bunu neden yapsın ya? Bir şey kaybetmedin. İlgilenipte kıçını kaldırma böyle birinin. Kız erkek mi bitti :) yanlış bir şey yapmış olabilirsin senden soğumuş bıkmış olabilir ama bu öyle bir şey değil ya. Düzgün bir erkek yapmaz yanlış anlaşılır diye en azından. Gerçi şimdi erkekte yok hepsi premses 🧚🏻‍♀️
Canın olayı yanliş anlamışım arkadsımın hesabı anonnom bu arada arkadaşım ile tanışmıyorlar bir kaç kere fotoda görmustır kı kendı dedı hesabım açıktı hesapta adı yok Profıl yok hesap açık olunca otomatık takıp edıyor ya ondan

Canın olayı yanliş anlamışım arkadsımın hesabı anonnom bu arada arkadaşım ile tanışmıyorlar bir kaç kere fotoda görmustır kı kendı dedı hesabım açıktı hesapta adı yok Profıl yok hesap açık olunca otomatık takıp edıyor ya ondan
Arkadaşım dıye istek atmadım onerılen herkese istek attım dedı kuzen vs bunları nerden bıleyım dedı

Senin bu iğrenç, karaktersiz ,saygısız ,arkadaşına takip isteği atacak kadar düşmüş, "arkadaşın kuzenin fark etmez istediğime yazarım" diyen eski sevgiliye aylar önce s.ktiri çekmen lazımdı. Hâlâ neden böyle yaptı, neden istek attı diye düşünüyorsun. Yetmezmiş gibi bir de ona tekrar mesaj atıp arkadaşına neden istek attığını sormuşsun. Resmen ona yazmak için bahane arıyorsun kendine. Geçmişe bakarak yürüyemezsin. S.ktir et şu gereksizi artık. Önüne bak. Bir an önce tedavi ol. Psikiyatriye git ilaç al, ücretsiz psikoloğa da git. Ailen de daha önce istersen biz parasını öderiz demişti. İmkan varsa özel psikoloğa git. Yeter artık kendini süründürdün, rezil ettin bu sümüklünün yanında. Kendine gel ! Eğer kendine gelmezsen hayat seni bir tecrübeyle, imtihanla kendine getirecek.

İnsanin başına herşey meraktan geliyor, seninle alakası yok eklemesinin boşver yani

Ha adam melek tabi , öyle diyorsan öyledir .

Back
X