Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya adam benı sevıyordu geçmişte benımHayır bütün erkekler bunu yapmıyor. Ama sen böyle bir şey yaptığı halde bu adamı seviyor musun hala. Çok ilginç.
Aa eski profiline çok alışmıştım, bi garip geldi :’)Sira kuzende dikkat et![]()
Senin yüzünden değil adamın yüzünden evliliğiniz olmadıYa adam benı sevıyordu geçmişte benımyemem aptal bı kadın olduğum için kaçirdım onu
Adam belkı benden bıktı sevmeyı bıraktı …peşimde koşmadı Ams bu yaptığının hesabını sorcam ben sorunlu olunca beni seven insanı kaybettım unutmuştum halbukıSenin yüzünden değil adamın yüzünden evliliğiniz olmadı
Bu kişi çalışmak istemeyen kişi değil mi? Erkek çalışmazsa neyin evliliğini düşünüyor ki sevmekten bıksın bıraksınAdam belkı benden bıktı sevmeyı bıraktı …peşimde koşmadı Ams bu yaptığının hesabını sorcam ben sorunlu olunca beni seven insanı kaybettım unutmuştum halbukı
O kişi de kabul edecektım ben işi değiştirdi bu siteye konuyu açtım bır yıldır ilişkıden soğumuş adam ya off ben nasıl yaptım bu hayatıBu kişi çalışmak istemeyen kişi değil mi? Erkek çalışmazsa neyin evliliğini düşünüyor ki sevmekten bıksın bıraksın
Karakter meselesi herkes de olmuyorErkekler ayrılınca sevgılısının arkadaşlarına neden istek atar ?Vallahı merak ediyorum bütün erkekler bunu yapıyormuş dıkkat mı çekmeye çalışıyorlar?![]()
Aaa Mune hanım yazınca gördüm . Buraya da konu açmışKarakter meselesi herkes de olmuyor
Evet aynı kişi değil sanmıştım aynı kişiymiş ya tutarsaAaa Mune hanım yazınca gördüm . Buraya da konu açmış![]()
Canın olayı yanliş anlamışım arkadsımın hesabı anonnom bu arada arkadaşım ile tanışmıyorlar bir kaç kere fotoda görmustır kı kendı dedı hesabım açıktı hesapta adı yok Profıl yok hesap açık olunca otomatık takıp edıyor ya ondanAy bir kendine gel ya :) ya yavşaktır başka ne olacak. Niye bu kadar ahlara vahlara düştün. Ne olursa olsun seninle ilişkisi olmuş bitmiş düzgün biri bunu neden yapsın ya? Bir şey kaybetmedin. İlgilenipte kıçını kaldırma böyle birinin. Kız erkek mi bitti :) yanlış bir şey yapmış olabilirsin senden soğumuş bıkmış olabilir ama bu öyle bir şey değil ya. Düzgün bir erkek yapmaz yanlış anlaşılır diye en azından. Gerçi şimdi erkekte yok hepsi premses![]()
Arkadaşım dıye istek atmadım onerılen herkese istek attım dedı kuzen vs bunları nerden bıleyım dedıCanın olayı yanliş anlamışım arkadsımın hesabı anonnom bu arada arkadaşım ile tanışmıyorlar bir kaç kere fotoda görmustır kı kendı dedı hesabım açıktı hesapta adı yok Profıl yok hesap açık olunca otomatık takıp edıyor ya ondan
Ha adam melek tabi , öyle diyorsan öyledir .Canın olayı yanliş anlamışım arkadsımın hesabı anonnom bu arada arkadaşım ile tanışmıyorlar bir kaç kere fotoda görmustır kı kendı dedı hesabım açıktı hesapta adı yok Profıl yok hesap açık olunca otomatık takıp edıyor ya ondan
Melek mi dedım ben ona demıstım kimseyı bulamazsın ondan bana yazıyorsun dedıydımHa adam melek tabi , öyle diyorsan öyledir .