Merak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,

Siteyi ilgiyle takip ediyorum.
Gordugum kadariyla acilan konularla, konu sahibiyle dalga gecmek ve bunu bir takim halinde yapmak cok yaygin ve bu cok normal goruluyor. Acikcasi konu acmaya korkardim konu acacak olsam.

Siz ne dusunuyorsunuz?

@Mune Aslinda bu sorum en cok size. Dusuncenizi yazarsaniz cok sevinirim.
Benim hic bir konum.ile dalga gecilmedi. YeRi gelir beğenmedim.diye isaretler insanlar. Saygı duyarım.

Üff ben kimi beğenmesem peşinden hesabı soruluyor 🙄
Beğendimleri soran yok ama hiç 🙄
129.953 emoji bırakmışım, 3.543’ü “beğenmedim”miş :D. Özellik ilk çıktığında bana da soruyorlardı, açıklıyorum sorana 😄. Bir üyeyle bu beğenmedim muhabbeti üzerine çok iyi bir arkadaşlık kurmuştuk hatta 😂. Üyeler bunu saldırı olarak algılıyor ama nasıl katıldığımız hemfikir olduğumuz yorumları beğeniyorsak hemfikir olmadığımızda katılmadığımızda da beğenmedim bırakıyoruz 🤷🏼‍♀️.

Yooo benim canım istiyor yazıyorum. Umrumda değil beğenilmek yahut beğenilmemek. Neden Beğenmedim attııığğn diye bir kerecik kavga etmişim de yok. İmanın şartı değil ya beni sevmek beğenmek tutmak falan. Emoji skorum eksiye de düşse dert değil. Çok ilginç buluyorum böyle takıntıları. Bence benim gibi düşünen çok kişi var.
Bende yorumlarıma verilen tepkilere bildirimler kapalı. Hiç bakmıyorum kaç beğeni almış vs. Sadece alıntılar, etiketler ve konulara yeni verilen cevaplarda bildirim geliyor bana.

Iste o kadar basite indirgeyemiyoruz.
Sanal ortamlarda da suc olan durumlar var, onlari arastiriyorum.
Sosyal deney yapabilmeniz icin önce yorum kurallarını hatmetseydiniz keske
Eskiden sag altta derdim site formati degisti simdi site kurallari nerede emin degilim ama üye olurken de okuyup onaylayarak üye adi alabiliyorsunuz zaten.
Hosunuza gitmeyecek belki ama yazacağım; açtığınız bu konu zaten gereksiz, yaptığınız yorumlar da forum kurallarindan bihaber şekilde olunca merakınız da boş geldi bana.

Çok uzun zamandır üyeyim siteye, burada her türden insan var, konu açarken bunu göz önünde bulundurmak lazım, her türlü yorum gelebilir. Zaman zaman haddi aşanı paylayıp banladığım da olmuştur ama çoğunlukla birbirine yardımcı olur burada kadınlar. Akla gelen her konuda dertleşebilir ya da bilgi alabilirsiniz. Çok büyük bir platform burası, göz ardı etme seçeneği de var, negatif insanlara çok takılmamak lazım. Ama çok candan olanlar da var, ben buradan arkadaşlar edindim, birlikte hayvan hakları yürüyüşüne bile katıldık daha ne olsun.

Cok guzel yazmissiniz, yorumunuz icin tesekkurler :)

Konuya aklı başında yazan kişilerin yorumlarıyla iktifa edeceksin. Burayı çok da ciddiye almamak lazım. Bazıları var goygoy peşinde. Dalga geçer aşağılar. Bir de sanırım epey boş zamanları var çoğu konunun ilk yorumlarını da bahsettiğiniz takım yapıyor. Beğeni sayısını ve görünürlüğü arttırıyor sanırım. Altı üstü birer nickten ibaret sanal varlıklarız birbirimiz için. Konu açacak kadar dert edinmeyi hak etmiyor bence. He de geç bacım.
Vallahi boş vaktim çok. Hep soruyorlar, hep söylüyorum. Boş vaktim çok. Büssürü boş vaktim var, bundan utanmıyorum. Bomboş vakitlerim oluyor çoğu zaman ben de o bomboş vakitlerimi değerlendirip yorum yapıyorum. Bundan niye bu kadar rahatsız oluyorlar anlamıyorum. Boş vaktim çok demiş miydim 😂

Vallahi boş vaktim çok. Hep soruyorlar, hep söylüyorum. Boş vaktim çok. Büssürü boş vaktim var, bundan utanmıyorum. Bomboş vakitlerim oluyor çoğu zaman ben de o bomboş vakitlerimi değerlendirip yorum yapıyorum. Bundan niye bu kadar rahatsız oluyorlar anlamıyorum. Boş vaktim çok demiş miydim 😂
6.5 satirda 6 kere "boş vakit/vaktim" demişsin "merak" ettiğimden saydim🤣🤣🤣

Hatta ben karantinada üye oldum. Bütün evi silmiştim, evin ellemediğim yeri kalmamıştı. Bir tane youtuber buranın varlığından bahsediyordu, ben de merak ettim girdim işte. 😀

Hatta ben karantinada üye oldum. Bütün evi silmiştim, evin ellemediğim yeri kalmamıştı. Bir tane youtuber buranın varlığından bahsediyordu, ben de merak ettim girdim işte. 😀
O bos vaktinden mi sanki uzun suredir tanıyor gibiyiz seni🤔 benim 10 senede yazdigim yorumu sen 1 senede yazmissin🤣

Buraya yazdığım kadar ömrümde konuşmadım ben. 🤣

Ben kıskanmıyorum. Hayatımda sıkılmadım şu korona dönemi sıkıldığım kadar. 😐
Ben de koronada bos vakit bulamadim tum gunum evde gectigi halde, çünkü mesai saatimin ucu acikti kafamı toplayamıyordum artik. Normale döndük de is harici özel hayatıma dönebiliyorum.artik

Buraya yazdığım kadar ömrümde konuşmadım ben. 🤣

Ben kıskanmıyorum. Hayatımda sıkılmadım şu korona dönemi sıkıldığım kadar. 😐
Az uyuyan, hızlı hareket eden, aynı anda üç şey yapabilen bi insan olarak ömrüm boş vakit doldurmakla geçtiği için alıştım ben sıkılmıyorum artık. Burada yorum yapıyorum işte 😂

Az uyuyan, hızlı hareket eden, aynı anda üç şey yapabilen bi insan olarak ömrüm boş vakit doldurmakla geçtiği için alıştım ben sıkılmıyorum artık. Burada yorum yapıyorum işte 😂
Az uyuyan ve hızlı hareket eden kısım bende yok. 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X