merak

Intihar etmeden önce bi kk ugriyayim milleti kizdirayim diye düsündün heralde , cok ciddisin :KK14:

Az önceki konunu okudum mantıklı düşünemiyosun şuanda. Allahın verdiği canı anca Allah alır. Sakın yanlış bişey yapma cahillikle olan bu hatayı yapan bi sen değilsin.

Saçma sapan şeyler için Allah'ın verdiği canı mı alacaksın ? Allah'a meydan okuyarak gitme bence yanına...

HAYATIMDA ÇIKMAZ YOLLAR DEDİGİM NASIL OLUR DEDİGİM ANLARIM ÇOK OLDU AMA İNTİHAR ETME EYLEMİ AKLIMA HİÇ GELMEDİ

Var. Annem. Sonra da pisman oldu bize soyledi, midesini yikattik.
Degmez hicbir sey icin. Her ne yasiyorsan acisi zamanla gecer.

Sen niyeti bozmuşsun.Ailene .ders mi vermek istiyorsun,ne yapmak istiyorsun ? İntihar edince ne olacağını biliyor musun ?
Kurtulursan o aşama hiç hoş değil artı ailen için yeni bir utanç olacak,herkesten saklayacaklar.Duyulursa ayrı bir rezillik daha.Kurtulmazsan eğer Müslümansan neler olacağını düşün.
Hepsini geçtim,hayat bunlar için vazgeçmeyecek kadar değerli.Çok gençsin,önünde koca bir hayat var.Hayat aşamalarla dolu,sonraki aşamalar senin için çok güzel olabilir.

Bir zar uğruna canından olmayı düşünüyorsan bunu yapmayacaksın yaptıysan da olmuş bitmiş sen busun geçmiş değişmez

Aynen yarin yeni bir gun..sadece meraktan sordum insan boyle zamanlarda saglikli dusunemez sacmalamam normal

X