• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merakımdan soruyorum cvp verirmisiniz ?

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
kızlar boşanmak günahmı sevmedigim iiçin yuva dagıtmak günahmı boşadıgım kişi öbür dünyada hesap sorarmı benden...

Mutlu degilseniz degilsiniz sekerim, yapacak bir sey yok. Sevmediginizle biriyle hayat gecirip kendinize yazik etmek bence daha cok gunah. Her insan nce kendi mutlulugundan sorumludur. Kendiniz icin dogrusunu yapmalisiniz. Adam icin de en dogrusu kendini sevmeyen biriyle olmamak olacaktir. Ben sizin durumunuzda gunah/ah almak gormuyorum.

Boşanmak Allahin en sevmediği helal. Ancak belirli seyler varsa bosanilabilir. O yuvada siz ve çocuklarınız huzursuzsaniz iyi bir çocuk yetistiremeyecekseniz.. ya da sevgi yoksa.. ne bileyim.
zeynep b. Cahş ile zeyd b.harisin bosanmasina bakabilirsiniz gibi örnek verebilirim.

Bir insanız sizi sevmesi sizin de onu sevmenizi gerektirmez bu bir, ikincisi boşanmak günahtır diyip evde oturmak bence daha da günahtır. günaha da kim nasıl karar verir gerçi onu da bilmem ama. Bu nasıl bir düşünce tarzıdır diye de düşünmüyor değil insan.

Simdi bu konuda hic tanimadigin, din bilgisi hakkinda bile fikir sahibi olmadigin insanlardan cevap istiyorsun ya,
ona gore mi hareket edeceksin peki?
Bir derdin varsa onu anlatman, dertlesmeye calisman daha kolay olur..

imam nikahı kıyılırken kadına da boşanma hakkı veriliyor. osmanlıda sultanlar kocalarını boşayabiliyordu vs vs boşanmak günah değil sebebsiz yere yuva yıkmak günah. sonucta mutlu olmadığın yerde kalma mecburiyetin yok dinen de hukukende.

kızlar boşanmak günahmı sevmedigim iiçin yuva dagıtmak günahmı boşadıgım kişi öbür dünyada hesap sorarmı benden...
Evet die düsünüyorm sevmediysen evlenmceksn yada bosamıcaksn madem evlendin karsının canını yakmak ahını almak kul hakkı olsa gerek...

tşkler kızlar cvplarınızı tek tek okudum eşin seviomuydu die soran olmş evet sevio ama mutluda etmio yani boşandıgım için çocuklarımın ahını alırmıyım hesabını verebilirmiyim

Evet die düsünüyorm sevmediysen evlenmceksn yada bosamıcaksn madem evlendin karsının canını yakmak ahını almak kul hakkı olsa gerek...
baslarda çok büyük aşkla sevgiyle evlendk ama sonrası cılk çıktı ailesi hep sorun oldu kendi sözel şiddet uyguladı psikolojm bozuk hiç yardımcı olmadı benim düzelmem için

Bosanmak konusunda emin degilsiniz sanirim. Yoksa cocuklar neden ah etsin ki?

baslarda çok büyük aşkla sevgiyle evlendk ama sonrası cılk çıktı ailesi hep sorun oldu kendi sözel şiddet uyguladı psikolojm bozuk hiç yardımcı olmadı benim düzelmem için

Bunlar da sorn iste anlasamıyorsan çekilmiyorsa karsılıklı kararla hakkınızı helal ederek ayrılın... sonrasınıda hesaba katın.

aslında konu şu arkadaşlar biraz karışık kusura bakmayın öncelikle benim şuan ikinci evliliğim birinci evliliğimde eski eşim çok büyük ah etti boşandıgım için hakkımı alacagım öbür dünyada senden dedi bu dünyaddada dedi öbür dünyadada dedi mutluluk haram olsn dedi oglumla sırat köprüsnde beklicem seni dedi oglumuda bana vermedi hem onun kafasına sıkacaktı hem benm hem kendinin bende çocugum için çok çabaladım olmadı nefret ettm annesigilden beri gelmedi hep yanlız bıraktı beni ilgi alaka sevgi saygı hiç bişi kalmamıştı denedim olmadı ve boşanmayı tercih ettm oglumuda verdm onlara şimdi hafta da bir düzenli gelior gereginden fazla ilgi gösteriorum ama boynu bükü kaldıgı için hep kendimi suçluyorum ve bu evlilimdede çok sorun oldu ve onun yani ogluumun boynunu büktügüm için onu yuvasız bıraktım için huzur mutluluk haram die düşünüyorum ve hergün aglıyorum bu evlilimdende 2 evladım var içim içimi kemirio çok korkuyorum bu evlilimde biter die çünkü ailesi bizi boşatmak için elinden geleni yapıo eşimde etkilenip bana çatıo ve hep aglıyorum eşimde tınlamıo bu yuvamı bozamam ama kendime acıyorum hep aglıyorum iyi deilim

aslında konu şu arkadaşlar biraz karışık kusura bakmayın öncelikle benim şuan ikinci evliliğim birinci evliliğimde eski eşim çok büyük ah etti boşandıgım için hakkımı alacagım öbür dünyada senden dedi bu dünyaddada dedi öbür dünyadada dedi mutluluk haram olsn dedi oglumla sırat köprüsnde beklicem seni dedi oglumuda bana vermedi hem onun kafasına sıkacaktı hem benm hem kendinin bende çocugum için çok çabaladım olmadı nefret ettm annesigilden beri gelmedi hep yanlız bıraktı beni ilgi alaka sevgi saygı hiç bişi kalmamıştı denedim olmadı ve boşanmayı tercih ettm oglumuda verdm onlara şimdi hafta da bir düzenli gelior gereginden fazla ilgi gösteriorum ama boynu bükü kaldıgı için hep kendimi suçluyorum ve bu evlilimdede çok sorun oldu ve onun yani ogluumun boynunu büktügüm için onu yuvasız bıraktım için huzur mutluluk haram die düşünüyorum ve hergün aglıyorum bu evlilimdende 2 evladım var içim içimi kemirio çok korkuyorum bu evlilimde biter die çünkü ailesi bizi boşatmak için elinden geleni yapıo eşimde etkilenip bana çatıo ve hep aglıyorum eşimde tınlamıo bu yuvamı bozamam ama kendime acıyorum hep aglıyorum iyi deilim
oğlunun velayetini neden babaya verdin ki ya,o sana seni sırat köprüsünde bekleyeceğim diyorsa sen de ona ben de seni bekleyeceğim de geç.

Back
X