Merakımı giderin kızlarr :) dore beach marmaris

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
Başlıktan da anlaşıldığı gibi dore beach marmaris hakkında bilgi sahibi olan var mı?giden memnun kalan ya da kalmayan :))

Canım ben marmariste yaşıyorum marmaris gerçekten çok güzel bahsettiğin otel denize sıfır arkadaşın demesi gibi..Balayı için marmaris gerçekten güzel..heryer yakın yürüme ile heryere gidebilirsin...Akşamları çook hareketli marmaris...otelde güzel Romantik Kırmızı Superior Oda yı tavsiye edebilirim sana balayı için çok çok ideal odanın içinde jakuzi var deniz manzaralı vs nettende bak istersen...Hayırlı olsun şimdiden :34:

Canım ben marmariste yaşıyorum marmaris gerçekten çok güzel bahsettiğin otel denize sıfır arkadaşın demesi gibi..Balayı için marmaris gerçekten güzel..heryer yakın yürüme ile heryere gidebilirsin...Akşamları çook hareketli marmaris...otelde güzel Romantik Kırmızı Superior Oda yı tavsiye edebilirim sana balayı için çok çok ideal odanın içinde jakuzi var deniz manzaralı vs nettende bak istersen...Hayırlı olsun şimdiden :34:

canım öncelikle çoook teşekkür ederim uzun uzun güzel bilgiler verdiğin için :)) ozaman sana birşey sorsam sakınca olmaz umarım bodrum mu marmaris mi sence :)

dora beach marmaris

martı la perla hotel

latanya bodrum beach

samara hotel

bu oteller nasıl bilgin var mı acaba :)

canım öncelikle çoook teşekkür ederim uzun uzun güzel bilgiler verdiğin için :)) ozaman sana birşey sorsam sakınca olmaz umarım bodrum mu marmaris mi sence :)

dora beach marmaris

martı la perla hotel

latanya bodrum beach

samara hotel

bu oteller nasıl bilgin var mı acaba :)

Canıım kesinlikle marmaris diyorum marmarisin heryeri her şekilde çook yakın ve çok hareketlii sabaha kadar gün aydınlana kadar insanlar dışarda nerdeyse barlar sokağı,restaurantlar,cafeler,deniz,sahil anlayacağın herşey çook yakın...Bodruma da gittim ama otelde kalmadım otel hakkında birşey diyemiyeceğim...Marmarisin dora beach oteli gerçekten çok güzel hem kırmızı hem mor odaları bir harika deniz manzaralı...Marmarisin yat limanında sıra sıra restaurantlar var... dede restaurantın yemekleri bir harika deniz ürünleri olsun çalışanları güleryüzlülüğü olsun gerçekten çok iyiler...Bara gitmek istersenizde arena ve golleon çok iyidir...Hemen sahilde aguapark var orasıda çok güzel eğlenceli mutlaka gitmenizi tavsiye ederim...Gençlik meydanı var su gösterileri oluyor orasıda çok güzelll bol bol resim çekmelik biryer orasıda...Günlük turlar var çevre koyları gezdiriyorlar sabah 10 akşam 5 civarı tur bitiyor... Velhasıl kelam canım marmarise gidersen herşey elinin altında olucak...Umarım güzel bir tatil olur senin için :34:

Canıım kesinlikle marmaris diyorum marmarisin heryeri her şekilde çook yakın ve çok hareketlii sabaha kadar gün aydınlana kadar insanlar dışarda nerdeyse barlar sokağı,restaurantlar,cafeler,deniz,sahil anlayacağın herşey çook yakın...Bodruma da gittim ama otelde kalmadım otel hakkında birşey diyemiyeceğim...Marmarisin dora beach oteli gerçekten çok güzel hem kırmızı hem mor odaları bir harika deniz manzaralı...Marmarisin yat limanında sıra sıra restaurantlar var... dede restaurantın yemekleri bir harika deniz ürünleri olsun çalışanları güleryüzlülüğü olsun gerçekten çok iyiler...Bara gitmek istersenizde arena ve golleon çok iyidir...Hemen sahilde aguapark var orasıda çok güzel eğlenceli mutlaka gitmenizi tavsiye ederim...Gençlik meydanı var su gösterileri oluyor orasıda çok güzelll bol bol resim çekmelik biryer orasıda...Günlük turlar var çevre koyları gezdiriyorlar sabah 10 akşam 5 civarı tur bitiyor... Velhasıl kelam canım marmarise gidersen herşey elinin altında olucak...Umarım güzel bir tatil olur senin için :34:

süperr bilgilerr bunlar,,dora beach cezbetti beni zaten sanırım o olucak hatta o olucak :1: gittiğim yerleri gezmeyi sevdiğimden verdiğin bu bilgilerde çok işime yarıcak,bi günümü tamamen marmarisi gezmeye ayırmak istiyordum :) bodruma gitme hayalim var hep,ama voyage otellerinden biri istediğim ve şuan fiyatları uçurduğu için onu seneye 2.tatilimize atmış durumdayım :) gerçekten süper fikirlerrdi :)

canım altta sıralayacağım diğer oteller hakkında bilgin var mı? marmarisin tüm otellerini inceledim ve 5 e düşürdüm de :)

1.DORA BEACH MARMARİS
2.HOTEL AQUA MARMARİS
3.GRAND YAZICI CLUB TURBAN
4.GRAND YAZICI MARMARİS PALACE
5.MARMARİS RESORT

canım altta sıralayacağım diğer oteller hakkında bilgin var mı? marmarisin tüm otellerini inceledim ve 5 e düşürdüm de :)

1.DORA BEACH MARMARİS
2.HOTEL AQUA MARMARİS
3.GRAND YAZICI CLUB TURBAN
4.GRAND YAZICI MARMARİS PALACE
5.MARMARİS RESORT

Tatlım dora beach marmarise yakın olan otellerden biri..Hotel agua içmelerde içmeler biraz uzak yürüyerek uzak dolmuşlar var ama gece gezmek eğlenmek istediğinde geri dönüşün problem olabilir...Grand yazıcı turban o da marmarise 5 km uzaklıkta...Marmaris resort datça yolunda marmarisin merkezinden uzak birazcık...Bu sıraladığın otellerin en ideal olanı dora beach heryere yakın sayılır...Ama önereceğin otel var mı diyorsan Elegance hotels derim...Sahilde o yürüyüş yapan insanları görüyorsun denize sıfır manzaralı..marmarisin en canlı sokağında anlayacağın :) netten göz gezdirebilirsin elegance için...Vaktin olursa içmelere,kız kumuna ve datçaya gitmene öneririm...Datça nezih bir yer marmaris kadar hareketli değil ama denizi çoook temiiz küçük bir yer zaten...Denize girmek için kız kumuda güzel datça yolunda o da çok hareketlidir orası...Ama muhakkak tura çıkın marmarisi şöyle güzel bir tekne ile gezin :34: kapalıçarşıda çok güzel hediyelik eşya satan yerler var bol bol hediye alma şansın olur :34: Elegance oteli seçersen heryere herşekildee çok yakınsıın balkonda otursan dışarı çıkmasan bile canın sıkılmaz :34:

Yok ben biraz kafa dinlemek istiyorum gürültüden,eğlenceden biraz uzak durmak istiyorum diyorsan dora beachı seç..Marmarise yakın otelin olduğu konum eleganceye göre daha sessiz sakin yer...marmaris güzeldir o konuda içince şüphe kalmasın içinde :34:

aynı konuyu bende araştırdım hatta hala araştırıyorum burdaki yazılanlarda içimi rahatlattı.benim açttığım konuya yazanlarda hep güzel diyor hiç olumsuz bir yorum görmedim :71: bizde balayında ordayız inş. kırmızı superıor odalardan tutuk umarım herşey güzel olacak :)

slmm dora beachte balayı yapan arkadaşlar memnun kaldınız mı acaba?odaları beni de etkiledi ancak tereddütlerim yok değil. sanırım
3 yıldız kalitesindeymiş. fiyat olarak romantik kırmızı odalar 4-5 yıldızlılardan daha pahalı ki erken rezervasyoa rağmen. balayı için dora beache gitmeye değer mi?

merhabalar eylül ayında balayım için bu oteli düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Back
X