Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben marmariste yaşıyorum marmaris gerçekten çok güzel bahsettiğin otel denize sıfır arkadaşın demesi gibi..Balayı için marmaris gerçekten güzel..heryer yakın yürüme ile heryere gidebilirsin...Akşamları çook hareketli marmaris...otelde güzel Romantik Kırmızı Superior Oda yı tavsiye edebilirim sana balayı için çok çok ideal odanın içinde jakuzi var deniz manzaralı vs nettende bak istersen...Hayırlı olsun şimdiden![]()
canım öncelikle çoook teşekkür ederim uzun uzun güzel bilgiler verdiğin için :)) ozaman sana birşey sorsam sakınca olmaz umarım bodrum mu marmaris mi sence :)
dora beach marmaris
martı la perla hotel
latanya bodrum beach
samara hotel
bu oteller nasıl bilgin var mı acaba :)
Canıım kesinlikle marmaris diyorum marmarisin heryeri her şekilde çook yakın ve çok hareketlii sabaha kadar gün aydınlana kadar insanlar dışarda nerdeyse barlar sokağı,restaurantlar,cafeler,deniz,sahil anlayacağın herşey çook yakın...Bodruma da gittim ama otelde kalmadım otel hakkında birşey diyemiyeceğim...Marmarisin dora beach oteli gerçekten çok güzel hem kırmızı hem mor odaları bir harika deniz manzaralı...Marmarisin yat limanında sıra sıra restaurantlar var... dede restaurantın yemekleri bir harika deniz ürünleri olsun çalışanları güleryüzlülüğü olsun gerçekten çok iyiler...Bara gitmek istersenizde arena ve golleon çok iyidir...Hemen sahilde aguapark var orasıda çok güzel eğlenceli mutlaka gitmenizi tavsiye ederim...Gençlik meydanı var su gösterileri oluyor orasıda çok güzelll bol bol resim çekmelik biryer orasıda...Günlük turlar var çevre koyları gezdiriyorlar sabah 10 akşam 5 civarı tur bitiyor... Velhasıl kelam canım marmarise gidersen herşey elinin altında olucak...Umarım güzel bir tatil olur senin için![]()
Canım ben marmariste yaşıyorum marmaris gerçekten çok güzel bahsettiğin otel denize sıfır arkadaşın demesi gibi..Balayı için marmaris gerçekten güzel..heryer yakın yürüme ile heryere gidebilirsin...Akşamları çook hareketli marmaris...otelde güzel Romantik Kırmızı Superior Oda yı tavsiye edebilirim sana balayı için çok çok ideal odanın içinde jakuzi var deniz manzaralı vs nettende bak istersen...Hayırlı olsun şimdiden![]()
canım altta sıralayacağım diğer oteller hakkında bilgin var mı? marmarisin tüm otellerini inceledim ve 5 e düşürdüm de :)
1.DORA BEACH MARMARİS
2.HOTEL AQUA MARMARİS
3.GRAND YAZICI CLUB TURBAN
4.GRAND YAZICI MARMARİS PALACE
5.MARMARİS RESORT