Merakkkk

Tuubaak

Kocasının meleği :)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
294
157
23
32
Arkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?

Belki de eniştenin anneyle bir sorunu vardı. Onu konuştular. Mesele eniştenin olduğu için de size söylemedi.

Belki duyacağın şeyler canını sıkabilir diye, eşinde sırf senin canını sıkmamak ve seni üzmemek için anlatmamıştır ,olamaz mı :)
Herşeyi bilmene gerek yok dedi. Ben onun eşiyim ama. Çok zoruma gitti çok... Ailesine hiç bi yanlışımda olmadı bana söylemesini beklerim.

Herşeyi bilmene gerek yok dedi. Ben onun eşiyim ama. Çok zoruma gitti çok... Ailesine hiç bi yanlışımda olmadı bana söylemesini beklerim.
Bence çok üstünde durma bu durumun, anlatmak isteseydi anlatırdı,belli ki aralarında onları ilgilendiren bir mevzu.Şimdi anlatmaz belki ilerleyen günlerde paylaşır seninle hiç belli olmaz..

Evli değilim öyle bir durumda nasıl hissederim kestiremiyorum ama evli dahi olsanız kişisel durumlar söz konusu olabilir.

Arkadaşlar eşiniz biriyle özel bisiler konuşmak istiyorsa ve bunu size söyleme gereği duymuyosa ne yaparsınız. Yani Eniştesiyle dışarda bisile konuştular bizimde su aralar kayın validem le sorunlarımız var. Ne konustunuz dedim annemle ilgili dedi sana hepsini anlatmak zorunda degilim dedi. Herşeyi bilmek isteme kurcalama dedi . çok zoruma gitti. Sizce de bilmem gerekmez mi ya da ben mj hataliyim?
Duyacaklarınız belkide huzurunuzu kacırabilir. Sızın uzulmenızı ıstemıyordur bence.

Öyle de dedi. Enişte de bisiler anlatti dedi adamın anlattiarini sana mj anlatcam dedi hakli mi yani

Bende catliyom zaten.. Neden saklama geregi duydukiiii

Haklı tabi. Enişte, eşinize, kimseye söylemeyeceği için derdini açmış olabilir. E gelip size laf taşısa hoş olmaz.

belki enistenizin bi sorunu var ve esinizi yakin buldugu icin onunla konusmak istedi?

kocan biliyo demekki sevgiliye, eşe her şey anlatılmaz. ilerde kötü bişey olursa ona karşı kullanır.. bu mantığı kadınların oturtması lazım. kendi aile sıkıntılarını eşlerine anlatmaması lazım :)
neyse konuya gelecek olursak ağzından laf almak için 40 takla atardım :oops::oops:

Bence çok üstünde durma bu durumun, anlatmak isteseydi anlatırdı,belli ki aralarında onları ilgilendiren bir mevzu.Şimdi anlatmaz belki ilerleyen günlerde paylaşır seninle hiç belli olmaz..
Anlatmaz biliyorum. Ama zoruma gitti ya. Annesiyle ilgili konuşup sağlayacağı şey ne olabilir yani

kocan biliyo demekki sevgiliye, eşe her şey anlatılmaz. ilerde kötü bişey olursa ona karşı kullanır.. bu mantığı kadınların oturtması lazım. kendi aile sıkıntılarını eşlerine anlatmaması lazım :)
neyse konuya gelecek olursak ağzından laf almak için 40 takla atardım :oops::oops:
Bak çok haklisin. Kesin öyle düşündü

eşi olabilirsin ama kendi ailevi,özel meselesni sana yansıtmak istemeyebilir.
benim de ailemdeki özel sıkıntıları eşimle paylaşmam.o bizim aile sırrımızdır sonuçta eşin el.

Yani bence de evliyiz diye herşeyi bilmemek gerekir , eşinizin üslübu yanlış olmuş sadece. Onu da şuna bağladım ben stresli bir konuşma üzerine sormuş olabilirsiniz bu soruyu o da stresli bir şekilde cevap vermiş olabilir :) İnce detaylara takılmayın genele bakın derim :)

Bende sinir olurdum başlarda.Öğrenene kadar ugrasirdim ama şimdi cokta tın ..Benden saklayandan bende saklarım mantığıyla hareket ediyorum .O şimdi peşimde geziyor öğrenmek için :)

Back
X