Merakli anne cinsiyet tahmini

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
Tosbigim küçük evet ama tecrübeli annelerin belki bir fikri vardır
20170209_205738.webp

sag erkk sola kız diyorlar ama bilemedim kçk cnm ya daha kaç haftalık allahım bağışlasın inşlh..

10 haftalık teyzoslar.hani kimi durusundan soyluyor ya dedim belki sağolun Allah herkesin bebisine sağlık versin.

10 haftalık teyzoslar.hani kimi durusundan soyluyor ya dedim belki sağolun Allah herkesin bebisine sağlık versin.
Amin insallah. seni cok iyi anlıyorum bende öğrenmek icin ne kadar cırpındım :) bende meraklıyım. 12. haftada söyledi Dr'umuz ama 17.ci haftaya kadar hic kesin demedi. Rüyalarıma giriyordu son aylar :)

Erkekmis. 12.haftada söylenen dogruymus. Ama gösterene kadar kendini bana yapmadıgını bırakmadı Fındık Bey :) 2 hafta 3 dr değiştirdim birisi görür diye, kordona bagdas kurmus oturuyormus diye hicbiri göremedi. Ne tatlılar yedim göstersin diye banamısın demedi, sonra 17.hafta randevumda "al" der gibi, actı kendini gösterdi, tam pes ediyordum :)))

Ben 12 haftalıkken kızım olacağını öğrendim ve hiç değişmedi hala kız diyor 2 doktorda . kızlar ben sağda solda olayına inanmıyorum yaa benim ki tam ordadaymış o zaman noluyo :D

Benim kızımın sadece kafa görüyorduk hep . Kafa göbeğime ayaklar sırtıma doğru yatıyordu pek keyfine düşkündür ve anormal uyuması hala var yatakta uyumasını gören gülmekten kendini alamıyor :))) 18 haftalıkken babasına birden bacaklarını açıp göstermişti

Erkekmis. 12.haftada söylenen dogruymus. Ama gösterene kadar kendini bana yapmadıgını bırakmadı Fındık Bey :) 2 hafta 3 dr değiştirdim birisi görür diye, kordona bagdas kurmus oturuyormus diye hicbiri göremedi. Ne tatlılar yedim göstersin diye banamısın demedi, sonra 17.hafta randevumda "al" der gibi, actı kendini gösterdi, tam pes ediyordum :)))
Masallah ona.:nazar:
Bakalım bizim tosbik ne zaman gosterecek:KK46:

banada yorum yaparmısınız topiklerden cevap gelmyorr :(

Eklentiler

• 20170310_105544.webp
    20170310_105544.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 20170310_105550.webp
    20170310_105550.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 55
Back
X