Meraklı bir Anne adayı

Sakinebb

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
3
2
6
30
Şuan 8 haftalık hamileyim bugün ultrasona girdim ve benim hamilelik olduğu için hiç bir şey bilmiyorum neyse göbekten baktı doktor ve bebeğin iyi dedi ama görüntü fazla yoktu kalp sesini de dinletti sordum doktora bebeği neden göremedim diye ben gördüm dedi ve idrarın yok dedi böyle bir şey yaşayan oldumu normal mi yani cevaplarsanız sevinirim

Şuan 8 haftalık hamileyim bugün ultrasona girdim ve benim hamilelik olduğu için hiç bir şey bilmiyorum neyse göbekten baktı doktor ve bebeğin iyi dedi ama görüntü fazla yoktu kalp sesini de dinletti sordum doktora bebeği neden göremedim diye ben gördüm dedi ve idrarın yok dedi böyle bir şey yaşayan oldumu normal mi yani cevaplarsanız sevinirim
Normal . Neyini gorcen kan pıhtısı şuan .anlamazsın sen

ultrasona gitmeden su icilir sis karinla gidilir ilk zamanlar. bunu soyleyen olmamis sanirim size. bebek seklinde bile degil su anda.. sizin anlayabileceginiz sekilde degil. zamanina gore gelisimi guzel gormus demek ki dr bir sorun var dememis. ilerleyen zamanlarda bebege benzeyecek ve siz de bakinca anlayacaksiniz.

Back
X