Merakli kaynana

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba arkadaşlar
kaynanamla altli ustluyum gecen hafta doğum izine ayrildim artik evimdeyim.. Bugün ben borclari ödemek için carsiya gittim bu sefer onlara zil calmadim bi deneyim dedim. Denedim de denedim.. Hemen oğluna aramis bu kaynana.. Nereye gidiyor bu diye bide hamileyim dusecekmisim onu bile söylemiş hemen yetişmiş söylemeye.. Vay anasi . Denemek de yaradi bana. Bilmiyordum illa her şeyleri haberleri olmak mi zorunda.. Kocamin haberi vardi nereye gideceğimi bana demiyor da oğluna diyor. Yahu ben bi yere cikamiycakmiyim?? Kocamdan zor izin aliyorum zaten vermiyor. Bugun Anneme gittim ohh dünya varmis dedim ya.
Kusura bakma içimi dökmek istedim.. Yorumlar için tesekkur ederim.

Meraklı değil resmen gıcccık Bi kaynana. Allah kolaylık versin. Keşke taşınabilsen oradan çok problem olur bu kadın

Maalesef tasinamiyorum doğum izine ciktim çocuğumu onlar bakacak.

Son gnlerdeyseniz merak ediyor olabilirler madem uzak duracaksanız altlı üstlü oturmayacaktınız

Herseyi oğluna soluyor ben denemek için yaptim bunu ne olacak diye.. İnanki bende gicik oldum ne bu ya.. İlla bi yere cikmiycakmiyim onlarda gidiyor da haberim olmuyorduuu hic nereye gittikleri aksam söylerlerdi bana. Bana değil oğluna der bunlari bende olurdum yanlarinda iste o zaman olurdu haberlerim

Valla sikayet edip cocuguma onlar bakacak deyince tikaniyorum ben.
Mecburen he he diyeceksiniz.

Zor valla Allah kolaylik versin ne diyim. Benimki arasin da oglunu bi sikayet etsin beni bakalim. Hic boyle biseyini duymadim iyiki.:anne:

Back
X