- Konu Sahibi Masal the end
Bizim bi ev aile apartmanı.yabancı yok orda rahatz.diğer apartmanda sadece oturanlarn adını bilirim kimse kimseye gitmez gelmez.hele çevre apartmanlarda oturanları hiç tanımam.bizim komsular da fazla soğuk sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:hiç oturun demedım musaıt oldugum bıgun oturmaya gelırsnz dedım anladılarmı bılemem
bizimde daha demin oldu.eşimle aşağı kapıda karşılaştık konuşa konuşa çıktık merdivenden.kapıyı açarken gülüyoruz falan ama öyle sesli değil.şöyle bir baktım sağa sola koridor boş, kanım kaynamıştı eşimi yanağından öpüverdim.sonra üst kattan çıt diye bir ses duyuldu!!!hatta eşim dalga geçti falan yakalandık diye!!ama ben çok sinirlendim.gezmeye gideceğiz ayakkabı giyiyoruz o çıt sesi duyuluyor!ben kapıyı açıyorum ardımdan "çıt"!!!! başka kapı açılıp kapanıyor.haftasonu pazardan geliyoruz o çıt sesi gene.resmen takip ediyorlar bizi.sanki bekarız da eve kız-erkek atıyoruz!!!hani bazen diyorum çalışıyoruz diye mi hani eve hırsız mırsız girer diye mi bizim kapıdan ses gelince bakıyorlar acaba?!!:26::26:yani günahlarını almak istemiyorum ama bir yandan da sinirleniyorum işte