meraklı

Pembela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
141
41
98
29
Kızlar çamaşır suyu ya da diş macunuyla gebelik testi yapan var mı çamaşır suyuyla yaptım köpürdü pozitif demekmiş dil macunuyla yapınca mavi olması gerekiyormuş olmadı YouTube’dan bir kaç video izledim onlarında mavı olmuyo hamile olanların bile kafam çok karıştı yaa kan yaptırıcam ama yarın tekrar idrar yapıcam önce ilki çok silik çıkmıştı

Yani kan testi varken idrar testi varken çamaşır suyuyla diş macunuyla neden test yapılır...
Konuda yanlış yerde zaten,
Mune

Yani kan testi varken idrar testi varken çamaşır suyuyla diş macunuyla neden test yapılır...
Konuda yanlış yerde zaten,
Mune
Ben buraya yeni üye oldum kullanmayı çok fazla bilmiyorum kusura bakmayın benimki sadece bir merak suan kan testi yaptıramayacağım için aklıma bunlar geliyor

Ben buraya yeni üye oldum kullanmayı çok fazla bilmiyorum kusura bakmayın benimki sadece bir merak suan kan testi yaptıramayacağım için aklıma bunlar geliyor
İdrar testi yap o zaman,
Boşuna diş macunuyla çamaşır suyuyla kendini strese sokma :)

İdrar testi yap o zaman,
Boşuna diş macunuyla çamaşır suyuyla kendini strese sokma :)
Ben kendimi strese sokmam canım sen merak etme ayrıca sana mantıksız geliyorsa yorum yapmazsın kimse zorlamıyor yorum yap diye kalp kırmaya gerek yok :)

Ben kendimi strese sokmam canım sen merak etme ayrıca sana mantıksız geliyorsa yorum yapmazsın kimse zorlamıyor yorum yap diye kalp kırmaya gerek yok :)
Kalp kırmak için yorum yapmadım.normal testlerde negatifi görünce insanın ne kadar üzüldügünü emin ol senden iyi bilirim.
Köpürdü köpürmedi diye sevinip sonu hüsran olmasın diye iyi niyetimle yazmıştım,
Yoksa İstersen git arap sabunuyla test yap banane.

Test yaptım çok silik bi çizgi çıktı emin olamadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…