MERAKLISINA BENİM BELİRTİLER

ceylin2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
1.826
223
163
EN SON 5 HAZİRAN DA OLAN REGLİMDEN SONRA YUMURTLAMA GÜNÜNDE İLİŞKİYE GİRDİM.VE BUGÜN REGLİMİN 1 GÜN GEÇMESİYLE BİRLİKTE GEBELİK YAPTIM VE ÇIKTI.DAHA SONRA KAN TESTİ 790,66 DEĞERİM CIKTI..
BELİRTİM SADECE BAŞAĞRISI VE REGL OLCAKMIŞIM GİBİ AĞRI,SOL BOŞLUĞUMDA BİR SANCI ARA ARA OLAN VE ALAKASIZ ZAMANLARDA ÜŞÜME OLUYOR..

Canın Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

sagol canım sen bebekmi istiyorsun
Evet cnm istiyorum.adetimin 10. Günü ilişki oldu korunmasız.2-3 sonrada yumurtlama günümdü.daha reglime 10 gün var.meraktan ölcem.ilişkiden 5 gün sonra test yaptım erken.negatf cıktı.güvenemiyorum cok erken diye.1 haftadr belim oturup kalkarken her dakka ağrıyo.kasıklarımda regli olcakmışım gibi.gögüslerim hassaslaştı.sık idrara cıkıyorum.bilmiyorum inşallah ama ilişkiden beri 4 kere rüya gördüm hepsinin anlamı bebek cıkıyo.cok ilginç.mesela bezelye yemeği yediğimi gördüm bi anlamı hanede bebek sevinci gibi gibi

bak canım benim ikinci bebeğim inşaallah Allah sanada nasip etsin.,
ben ikinci bebeği 1 yıl korunmadım denk getiremedim...Allah ol deyince oluyor bu ay hiç aklımda yoktu çünkü ramazandan dolayı 1 kere ilişkiye girebilmiştik oda tam birleşme olmamaıştı..çok şaşırdım bu sabah öğrendiğimde...ve senin bu belirtilerinden çok yaşadım geçmiş aylarda..mümkünse kafanı dağıt...

Yani yumurtlama döneni ağrısı olsa 7 gündür ağrım var bu kadar uzun sürermi yumurtlama dönemi.reglimede daha var regli agrısıda olamaz. İnşallah Rabbim..

Aynen haklısın.düşünmicem Ve adet gecikmem olana kadar testte yapmıcam.haber veririm sana.teşekkür ederim tavsiyelere

Yani yumurtlama döneni ağrısı olsa 7 gündür ağrım var bu kadar uzun sürermi yumurtlama dönemi.reglimede daha var regli agrısıda olamaz. İnşallah Rabbim..
inşaallah olur canım.her hamilelik farklı ilk çocuğumda canım çok çikolota istedi idrarda çıkmadı ve üstüne gördüm 2 gün bunda hiç biri olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…