meraksız mı bu adam

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
ya arkadaşlar konumu saçma bulabilirsiniz ama aklıma takıldı
bugün sevgilimle msjlaşıyoduk aşkım senden bişi isteeceğim dedim iste aşkım dedi neyse ya vazgeçtim dedim tekrar iste aşkım dedi bende yok ya yok dedim konu kapandı
bende sandım ki söyle diye ısrar edecek insanda hiç mi merak olmaz yaa...neyse akşam kendim söledim bi hoca var okulda ne zaman okulda öğrenmesini istedim
ne kadar meraksızsın ya dedim ya aşkım sordum söylemedin ne yapayım dedi
ben olsam söyletmeden bırakmazdım..biz kızlar mı çok meraklıyız yoksa sevgilim mi çok meraksız anlamadım gitti ya

ya arkadaşlar konumu saçma bulabilirsiniz ama aklıma takıldı
bugün sevgilimle msjlaşıyoduk aşkım senden bişi isteeceğim dedim iste aşkım dedi neyse ya vazgeçtim dedim tekrar iste aşkım dedi bende yok ya yok dedim konu kapandı
bende sandım ki söyle diye ısrar edecek insanda hiç mi merak olmaz yaa...neyse akşam kendim söledim bi hoca var okulda ne zaman okulda öğrenmesini istedim
ne kadar meraksızsın ya dedim ya aşkım sordum söylemedin ne yapayım dedi
ben olsam söyletmeden bırakmazdım..biz kızlar mı çok meraklıyız yoksa sevgilim mi çok meraksız anlamadım gitti ya

biz çok meraklıyız anacım bizdede durum boyle yani :1:

İki kere iste demiş zaten. Yok demişsin sen de. Ne diye yalvarsın ki illa söyle diye.
Gerçekten çok saçma. :19:
Onun tavrı çok normal, seninki anormal. Böyle şeyler yapmaya gerek yok ilişkilerde.

Son düzenleme:
Kızlar sizlere söyleyeceğim tek şey erkek beyni ile kadın beyni çok çok çok farklı. Bu bilimsel olarakta onaylanmış birşey.
Ayrı dünyaların insanıyız.:37: Birbirimizi anlamak için zaman gerekli. İki insanın birbirini çözebilmesi gerekli.
Ve de en önemlisi her iki tarafında karşı cinsin dilini öğrenmesi gerekli. :31:

Back
X