- Konu Sahibi _andromeda_
Kızlar hemen konuya gireyim. Bayram tatiline gitmeden yaklaşık bir hafta önce bir arkadaşımla telefon görüşmesi yaptık. Araba kullanıyordu, şehir dışına çıkıyorum diye aradı. Şimdiden bayramın mübarek olsun minvalinde konuştuktan sonra telefonu gayet normal bir şekilde kapadık. Bayramdan iki üç gün önce de ben ailemle tatile çıktım. 9 günlük tatil bitene kadar da iletişimimiz olmamıştı. Tatil bittikten sonra aradım açmadı telefonu. Tatil bittikten üç gün sonra dönüş yaptım ben. Eve gelirken de bindiğim otobüs onun işyerinin önünden geçiyor. Bir baktım ki işyeri boşaltılmış. Oradaki sabit telefon da iptal edilmiş doğal olarak. Arıyorum telefonunu açmıyor yine. Yaklaşık 20 gün önce de işyerinde internet kesilmiş, müşterilerinden birinin bilgileri onun mail adresine gelecekmiş, net kesik olduğu için arayıp şifresini bana verdi sen bakıp söyler misin diye. Ben de bakıp bilgileri vermiştim. Haber alamayınca msn ine girdim çevrimdışı olarak, hiçbir değişiklik yok. Facebook hesabına girmeyi denedim şifresi aynıymış. Sevgilisi mesaj yollamış bir daha ölsem seni aramam falan diye. Meraktan çıldırmak üzereyim aklımdan binbir türlü şey geçiyor. Allah korusun bir şey olsa çabuk duyulur diyorum, ama işyerini boşaltmak da neyin nesi? Sırra kadem mi bastı bir anda?