meraktan mı, hala bişeyler hissettiğinden mi, ya diğerleri?

yalnız tatlım biraz çekinmesi gereken şu durumda zaten o, yani sen beni huzursuz eden birşey oldu, seninle paylaşmak ve rahatlamak istiyorum, feysbuk hesabında böyle böyle birilerini arattığını gördüm, bir sorunumuz mu var? diyebilirsin, bırak cevap versin, sana dendiğini düşün, köşeye sıkıştırıcı bir soru :) gerilirse de olgun karşılamaya devam et geri adım atma, merak ediyorsan bunu anlamayı denerim beklediğim bir cevap yalnızca içimde boşlukta bir soru kalmaması adına de :) derim

hmm, oldukça yapıcı.buna kayıtsız kalmaz herhalde.bundan önceki yaşadığımız şeyde acayip sinilerim boşalmıştı, yeri göğü inletmiştim.sürekli bunula anılmak istemiyorum.yani ben kzııyorum diye de geri dursun istemiyorum.içinden geldiği için yapması moralimi bozan.sadece beni anlamasını istiyorum.dediği gibi yapıcam.sormadan duramamki bende birikince bana stres oluyıor tırnaklarımı yiyorum.:)
bi de bunu nerden öğrednin diye sorcak, şurdan dicem, o zaman hiç girmiycek, bakmadığına nasıl emin olucam.

Büyütülcek bişi yok bunda Sen Abartıyorsun Aşırı Kıskançlıkda iyi değildir...! ama evlenmek için acele etme Hayatını onla sürdürebiliceğine emin olduğun zaman adımını atlamısın Merak edip bakıyordur bunu herkes yapar Eminol unutmamış olsaydı seninle Ciddiyete doğru gitmez oyalar dururdu anlatabildimmi ?

anladım...evlilik konusunda adım atmak için zorlayan o, ben beklerim.birazda yaşı geçiyor, hayallerim var, artık gerçek olsunlar isyiroum seninle diyor.ama benim açımdan düşünürsek, keyfini yaşayarak, sindire sindire yaşalaım istiyorum...

tabiki bakmadığına emin olamıcaksın.hayatının her anında onu kontrol edemeyeceğin gibi.neye kime bakıp bakmadığını bilebilir misin bir ömür?emin olabilir misin?facebook dışındada bir hayat var.bu bir dürtü zaten.güzel olan şeye herkez bakar.erkekler daha çok görselliğe önem verir.bu hayatın her alanında böyle.yapman gerekn bunları kabullenip ona çaktırmaman.aksi takdirde sevgilini değiştirsen bile bu sorunları yaşamaya devam edersin..

tabiki bakmadığına emin olamıcaksın.hayatının her anında onu kontrol edemeyeceğin gibi.neye kime bakıp bakmadığını bilebilir misin bir ömür?emin olabilir misin?facebook dışındada bir hayat var.bu bir dürtü zaten.güzel olan şeye herkez bakar.erkekler daha çok görselliğe önem verir.bu hayatın her alanında böyle.yapman gerekn bunları kabullenip ona çaktırmaman.aksi takdirde sevgilini değiştirsen bile bu sorunları yaşamaya devam edersin..

haklısın....sınırlandırmak yanlış bununla.

hmm, oldukça yapıcı.buna kayıtsız kalmaz herhalde.bundan önceki yaşadığımız şeyde acayip sinilerim boşalmıştı, yeri göğü inletmiştim.sürekli bunula anılmak istemiyorum.yani ben kzııyorum diye de geri dursun istemiyorum.içinden geldiği için yapması moralimi bozan.sadece beni anlamasını istiyorum.dediği gibi yapıcam.sormadan duramamki bende birikince bana stres oluyıor tırnaklarımı yiyorum.:)
bi de bunu nerden öğrednin diye sorcak, şurdan dicem, o zaman hiç girmiycek, bakmadığına nasıl emin olucam.

anlıyorum canım, o cevap verirken tavrına ve gözlerine odaklan, inanıyorsan sorun yok demektir :) ama unutma şu an yaşadığın güven eksikliği esasen sağlıklı değil :) o cevap bu panikten çıkmanı sağlamazsa konuşulacak başka konular doğar, feysbuktan baktım dersem bir daha ordan bakmaz, ben bakmak istediğini nasıl anlıycam diyorsun ama vereceği cevap senin için tatmin edici olmazsa nereye baktığının zaten bir anlamı kalmaz, akıllı bir kadınsın takip etmişsin, söylemekten çekinme, şu an önemli olan kalan hayatında bir adamın izini nasıl süreceğin değli, izinin sürülmesine gerek olmadığına seni ikna etmesi, ve dediğim gibi, kıskançlıktan ziyade güven eksikliğine uzanır gibisin, tehlikeli birşey, bir an evvel konuş derim, lakin yüzyüze :)

anlıyorum canım, o cevap verirken tavrına ve gözlerine odaklan, inanıyorsan sorun yok demektir :) ama unutma şu an yaşadığın güven eksikliği esasen sağlıklı değil :) o cevap bu panikten çıkmanı sağlamazsa konuşulacak başka konular doğar, feysbuktan baktım dersem bir daha ordan bakmaz, ben bakmak istediğini nasıl anlıycam diyorsun ama vereceği cevap senin için tatmin edici olmazsa nereye baktığının zaten bir anlamı kalmaz, akıllı bir kadınsın takip etmişsin, söylemekten çekinme, şu an önemli olan kalan hayatında bir adamın izini nasıl süreceğin değli, izinin sürülmesine gerek olmadığına seni ikna etmesi, ve dediğim gibi, kıskançlıktan ziyade güven eksikliğine uzanır gibisin, tehlikeli birşey, bir an evvel konuş derim, lakin yüzyüze :)

konuşmalıyım bunu onunla, ancak böyle içim rahat eder...

Ben şuna inanırım her zaman,erkekler biz kadınlar gibi meraklı değillerdir.Bir şeyi araştırıyorlarsa gerçekten akıllarında olduğu için araştırıyorlardır öylesine zaman geçsin diye değil.Bu yüzden bana sevgilin diğer araştırdığı kızları bilemem ama eski sevgilisini hala düşündüğü için aratıyor gibi geldi bana.Ayrıca biten bir ilişkinin arkasından ben bununla nasıl çıkmışım demek biraz züğürt tesellisi yapmak gibi geliyor bana.Gerçekten çıktığına pişman olan insan üstüne basa basa bu lafı söyleyip durmaz o cümleleri kurarken bile pişmanlığının pekişeceğini bilir ve bu yüzden biten ilişkisi hakkında yorum yapmaz.Umarım yanılıyorumdur ama bence aklı hala eski sevgilisinde...

Kızın çirkin olduğunu söylemişsiniz ama duygular güzelliğe,çirkinliğe bakmıyor işte.Sen o kızdan kat kat güzel olabilirsin ama onun gözünden hanginizin güzel hanginizin çirkin görünceğini bilemezsin.Gönül gözü diye bir şey var...

Bu arada herkesin söylediği gibi 11 ay aileyle tanıştırmak için çok erken.

Konuyu da sevgiline sorarsan sana ne derece dürüst olacağını bilemezsin,en doğrusu yüz yüze sorman belki yüz ifadesinden bir şeyler yakalayabilirsin.

Neyse inşallah sadece merak ettiği için bakmıştır o kıza.

Vallahi ara sıra baakr ama ayda bir bakması garip yani merak edecek ne durum avr ki ben gerçekten söylüyorum ayrılalı 4 yıl oldu ilk zamanlar bakıyordum ama nereden baksan 3 yıldır bakmıyorum bile neyini merak edicem ki.. düpe düz takip ediyor gibi geldi.. Birde yaşın çok küçük değil mi ya evlenmek için 21 ne bilim canım 22 de erken sanki. Biraz daha tanısan keşke

ben de 11 yıl sanıyorum, diyorum çocukluk aşkın :)
arkadaşlarımın meraklı olduğunu gözlemledim eski sevgilileri konusunda, çok da düzgün insanlarken
net şekilde aklı eski sevgilisinde diyemeyiz bence çok doğru olmaz, senin ölçmen gereken şey bence uygun şekilde sorgulamana vereceği tepki, samimiyeti, ki dediğim gibi köşeye sıkıştırıcı bir soru epeyce, biz eski sevgilimize bakıyorsak ve bunda bir artniyet barındırmıyorsak onu da anlama çabasını göstermeliyiz, bunlar tabi keşke hiç olmasa oırası da ayrı da

anladım...evlilik konusunda adım atmak için zorlayan o, ben beklerim.birazda yaşı geçiyor, hayallerim var, artık gerçek olsunlar isyiroum seninle diyor.ama benim açımdan düşünürsek, keyfini yaşayarak, sindire sindire yaşalaım istiyorum...
Haklısın Bacım Yüz yüze Konuş Söyle Rahatsız olduğunu anlat için rahatlasın ama Sana Söyle Diyeyim Benim babam kardeşimin face sinden eski sevgilisinin adını yazdığını arattırdığını gördüm Gittim yanına beraber baktık varmış facesi resmine baktı yapılan yorumlara baktı kadın anane olmuş torunun fotoları vardı Sonra babama Annemi Seviyormusun diye Sordum Bu bayanı unutamadınmı babacım benle paylaş derdini dedim Babam dediki ben gençken çok kişiyle sevgili oldum kimileri beni beğenmedi istemedi kimilerini ben istemedim merak ettim baktım annenizlede severek evlendik Benimkisi sadece merak dedi Hissettiğim hiç birşey yok iyiki annenizle evlenmişim dedi ve ben babama Kızmadım gidip te annemede söylemedim biliyorumki babamın dünyada ençok değer verdiği bir kadın var oda annem..

ya özünde bende bu kadar erken düşünmezdim evliliği.karşıma o çıkana kadar.benim yaşım gereği beklerim yine.ama onu tanıyınca ciddi olduğumuz için adı konulsun istedik.ama böyle şeyler çıkınca karşıma uzatabildiğim kadar uzatmam gerektiğini anlıyorum.şöyle bişey de aklımı çeliyor, çevremde çalıştığım kurumda yaşça benden küçükler nişanlı evli özeniyorum da, sonuçta ben de erkek arkadaşımı seviyorum biz de artık nişanlı olarak devamö etmek kafamız az daha rahat olsun istiyorurz.hem hazırlıklarımızı daha kolay yaparız.aileme de etraftan söylüyorlar şu kişi var istiyor senin kzı beğenmişiler falan, bunları duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor.

nişanlı olmak demek daha sevgililiğin baharında kayınvalide kayınpeder amca dayı yenge yeğenle görüşmek zorunda kalmak

o ne demiş bu ne istemiş bayramda neden aramamış yok kayınvalidenin başı ağrıyormuş geçmiş olsun demek zorunda olmak demek...

nişanda kaç bilezik taktın ben şu kadar istedim onlar almadılar biz şunu hediye ettik beğenmediler...

gereksiz muhabbetler hele bi sevgililiğinizi anlayın gezin tozun tatile çıkın sonra araya aileler karışsın derim ben.

21 yaşında çıtırsın daha 27ye kadar yolu var

gençlik hevesini alamayınca yaşlılıkta bunalıma giriyor insanlar

bende atanınca ne hikmetse talipler çıktı ama ben istemediğimi söyleyince konu kapanmıştı

bence normal değil. Yine de Siz bilirsiniz. Erkek arkadaşınız fazla meraklıymış. ???

nişanlı olmak demek daha sevgililiğin baharında kayınvalide kayınpeder amca dayı yenge yeğenle görüşmek zorunda kalmak

o ne demiş bu ne istemiş bayramda neden aramamış yok kayınvalidenin başı ağrıyormuş geçmiş olsun demek zorunda olmak demek...

nişanda kaç bilezik taktın ben şu kadar istedim onlar almadılar biz şunu hediye ettik beğenmediler...

gereksiz muhabbetler hele bi sevgililiğinizi anlayın gezin tozun tatile çıkın sonra araya aileler karışsın derim ben.

21 yaşında çıtırsın daha 27ye kadar yolu var

gençlik hevesini alamayınca yaşlılıkta bunalıma giriyor insanlar

bende atanınca ne hikmetse talipler çıktı ama ben istemediğimi söyleyince konu kapanmıştı

bi kere söylendi, ailelerimiz birlikte olduğumuzu biliyor, ciddiyet koymak istediğğmizi de.bunu istedik çünkü.yukarda anlattıkların doğru.yaş itibariyle evlilik için küçük yaşım ama, bulunduğum konum ortam ve zaman buna müsait olduğu için evlilik yolunda adımımı atmak istiyorum.

Back
X