meraktan mı, hala bişeyler hissettiğinden mi, ya diğerleri?

bi acelem yok, seviyorum ve ciddi adım atmak istiyoruz.yaşım 21 ama okulumu bitirdim, üniversite mezunuyum, mesleğimi aldım, ve onunla bir hayat kurmak istiyorum ben...hemen evlilik için acele etmiyoruz, 1 yıl sonra.şuan sadece söz-nişan olsun istedik.

onunla hayatı tabi ki kurarsın ama mesleğinde varmış paranda varmış

bu zamana kadar yapmak istediklerini yapsan gezsen dolaşsan para harcasan daha sonra biriktirsen evlilik hazırlığı sürecine öyle girsen hem daha iyi tanırsın hem de gençliğinin heveslerini alırsın

1 yıl sonra evlilik o da erken

tabi bu benım fikrim en iyisini neticede sen bilirsin

cnm erkeklerle bizler gerçekten çook farklıyız.senin için aynı durumlar olsaydı belki sen orda aratınca bile vicdanını rahatsız hissedebilirsin ama onlar öyle değil işte.bak sana diyorum en az yuzde 80 inin başına gelen bir durum bu.kalanıda ya o siteyi kullanmıyordur falan.bu boyle.bence kesinlikle erkek arkdasındn bunun hesabını sormalısın.böyle kendi kendini yemekle olmaz bu iş.her dk oraya bakmaktan kendini alamıcaksın biliyorum.bu da normal bir durum deği.yeni farketmiş gibi konusmalısın.ve ciddi ciddi kavga etmelisin.senden verdgin tepkiden korkmalı.seni kaybedecgini dusunmeli.belki brz tlfnlarına cıkma yani kısacası gözdağı ver.abartmadan tabi ayrıl demiyorum.bunlar için ayrılmaya değmez.dedğim gibi ipleri bırakmadan kaybetme korkusunu yaşatmalısın arada bir.çünkü hersey güllük gülistanlıkken çantada keklik görüyorlar bizi malesef..

onunla hayatı tabi ki kurarsın ama mesleğinde varmış paranda varmış

bu zamana kadar yapmak istediklerini yapsan gezsen dolaşsan para harcasan daha sonra biriktirsen evlilik hazırlığı sürecine öyle girsen hem daha iyi tanırsın hem de gençliğinin heveslerini alırsın

1 yıl sonra evlilik o da erken

tabi bu benım fikrim en iyisini neticede sen bilirsin

ya özünde bende bu kadar erken düşünmezdim evliliği.karşıma o çıkana kadar.benim yaşım gereği beklerim yine.ama onu tanıyınca ciddi olduğumuz için adı konulsun istedik.ama böyle şeyler çıkınca karşıma uzatabildiğim kadar uzatmam gerektiğini anlıyorum.şöyle bişey de aklımı çeliyor, çevremde çalıştığım kurumda yaşça benden küçükler nişanlı evli özeniyorum da, sonuçta ben de erkek arkadaşımı seviyorum biz de artık nişanlı olarak devamö etmek kafamız az daha rahat olsun istiyorurz.hem hazırlıklarımızı daha kolay yaparız.aileme de etraftan söylüyorlar şu kişi var istiyor senin kzı beğenmişiler falan, bunları duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor.

cnm erkeklerle bizler gerçekten çook farklıyız.senin için aynı durumlar olsaydı belki sen orda aratınca bile vicdanını rahatsız hissedebilirsin ama onlar öyle değil işte.bak sana diyorum en az yuzde 80 inin başına gelen bir durum bu.kalanıda ya o siteyi kullanmıyordur falan.bu boyle.bence kesinlikle erkek arkdasındn bunun hesabını sormalısın.böyle kendi kendini yemekle olmaz bu iş.her dk oraya bakmaktan kendini alamıcaksın biliyorum.bu da normal bir durum deği.yeni farketmiş gibi konusmalısın.ve ciddi ciddi kavga etmelisin.senden verdgin tepkiden korkmalı.seni kaybedecgini dusunmeli.belki brz tlfnlarına cıkma yani kısacası gözdağı ver.abartmadan tabi ayrıl demiyorum.bunlar için ayrılmaya değmez.dedğim gibi ipleri bırakmadan kaybetme korkusunu yaşatmalısın arada bir.çünkü hersey güllük gülistanlıkken çantada keklik görüyorlar bizi malesef..

ya ben kız konusunda çok kıskancımdır.belli ediyorum da.ama dırdır yapıp onu da tepeme çıkarma istemiyorum.böyle de doğal olmaktan çıkıyoruz en sevmediğğim ilişlki tipi

şahsen bende böyle bişey olsa, direk sorsun isterim, şimdi ikide bir ne yapmış kime bakmış diye bakarken buluyorum kendimi, ne sinir bi durum kendime de kızıyorm.direk sorsam nasıl sorarım ki bilemiyorum

canım benim bak sen de bakıyorum ama bir şey hissetmiyorum demişsin, insan merak ediyor vaktinde değer verdiğin biri sonuçta, artık hayatında sen varsın bu arada ben de 21im, sevgilim 28 yaşında :) şöyle diyeyim tatlım seninle ciddi bir ilişki planlıyor ve seni önemsiyor, böyle birşey gördüysen ve içine bir şüphe düştüyse sizi yaralamasına izin verme, kendini yersin bu şekilde, ya ben de bakıyorum sadece merakımı yenmek amaçlı, onunda tek niyeti bu diye kendini telkin et, olamıyorsa içini kemiriyorsa kurdun git sevgiline, ben böyle birşey gördüm kendimi rahatsız hissettim açıkçası de , o bir açıklama getirecektir :) üslubun doğru olduğu sürece onu da alevlemezsin :)

Canım bak sende baktığını söylemişsin.Hepimiz yapıyoruz yani.Bir şey olacağından değil ama öylesine bir merak sanırım.Tanımadığı kızları aratmasına gelince iyi düşünüp onu da öylesine yapmış olabileceğini düşünüyorum ama erkeklerin ne yapacağı da belli olmaz canım yine de dikkatli ol sen.

ilişkinize güven, sorgulamaktan çekinme, yıllardır emek verdiğin bir ilişki var ortada :) sen bu sorunun cevabını almayı hakediyorsun, sadece üslubun yanlış olmasın, saldırı olarak algılamasına neden olma yeter

canım benim bak sen de bakıyorum ama bir şey hissetmiyorum demişsin, insan merak ediyor vaktinde değer verdiğin biri sonuçta, artık hayatında sen varsın bu arada ben de 21im, sevgilim 28 yaşında :) şöyle diyeyim tatlım seninle ciddi bir ilişki planlıyor ve seni önemsiyor, böyle birşey gördüysen ve içine bir şüphe düştüyse sizi yaralamasına izin verme, kendini yersin bu şekilde, ya ben de bakıyorum sadece merakımı yenmek amaçlı, onunda tek niyeti bu diye kendini telkin et, olamıyorsa içini kemiriyorsa kurdun git sevgiline, ben böyle birşey gördüm kendimi rahatsız hissettim açıkçası de , o bir açıklama getirecektir :) üslubun doğru olduğu sürece onu da alevlemezsin :)

dedim ama.of.bu faceden nefret ediyorum.bi kız yüzünden tartışmıştım daha önce.yani şakayla karışık rahatsız oluyorum nasıl diyeceğim ona?

Canım bak sende baktığını söylemişsin.Hepimiz yapıyoruz yani.Bir şey olacağından değil ama öylesine bir merak sanırım.Tanımadığı kızları aratmasına gelince iyi düşünüp onu da öylesine yapmış olabileceğini düşünüyorum ama erkeklerin ne yapacağı da belli olmaz canım yine de dikkatli ol sen.

o kızların bazılarından bahsetmişti, arada, hatta konuşmöalarına eskilere baktığımda erkek kardeşine bak şu kızı ayarlayacak bana ark.dediğini okumuştum.yani onlara da tıklarmı insan.muhabbeti olmamış tavsiye etmişler...ne alaka ya?neden bu merar acaba aramızdaki bağı mı sorgulamam lazım? düşündüğümden azmı sadık, bağlıyız birbirimize,bu beni çok yaralar?

çok fazla takılma bence.olabilir bakılmıştır.ağlayıp üzülecek birşey değil.bunun için kendini yıpratma.

dedim ama.of.bu faceden nefret ediyorum.bi kız yüzünden tartışmıştım daha önce.yani şakayla karışık rahatsız oluyorum nasıl diyeceğim ona?

yalnız tatlım biraz çekinmesi gereken şu durumda zaten o, yani sen beni huzursuz eden birşey oldu, seninle paylaşmak ve rahatlamak istiyorum, feysbuk hesabında böyle böyle birilerini arattığını gördüm, bir sorunumuz mu var? diyebilirsin, bırak cevap versin, sana dendiğini düşün, köşeye sıkıştırıcı bir soru :) gerilirse de olgun karşılamaya devam et geri adım atma, merak ediyorsan bunu anlamayı denerim beklediğim bir cevap yalnızca içimde boşlukta bir soru kalmaması adına de :) derim

ne kadar kafaya takma denilse boşver denilse de üstünü örtme derim, uzun bir ilişkin var, boşluklar yaratıp üstlerine basarak yürümeye devam etmek ilişkine haksızlık olur :)

Büyütülcek bişi yok bunda Sen Abartıyorsun Aşırı Kıskançlıkda iyi değildir...! ama evlenmek için acele etme Hayatını onla sürdürebiliceğine emin olduğun zaman adımını atlamısın Merak edip bakıyordur bunu herkes yapar Eminol unutmamış olsaydı seninle Ciddiyete doğru gitmez oyalar dururdu anlatabildimmi ?

ya ben kız konusunda çok kıskancımdır.belli ediyorum da.ama dırdır yapıp onu da tepeme çıkarma istemiyorum.böyle de doğal olmaktan çıkıyoruz en sevmediğğim ilişlki tipi

kusura bakma cnm ama bu konuda da dır dır etmeyeceksen,bir tepki veremeyeceksen(ki çekinmesi zor duruma düşmesi gereken kişi o) hayatın boyunca sus ve kendi kendini ye..

Back
X