Doğuma Hazırlık Meraktayım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Mrb arkadaşlar ben 16+6 haftalık hamileyim bebeğim çok Şükür sağlıklı ama cinsiyetini göstermiyor ve ben tabi meraktan ölüyorum herkes göstermiyorsa kızdır diyor sizce doğrumu ben erkek bebek bekliyorum bir tane kızım var buda erkek olsun istiyorum tabi Rabbim hayırlısı neyse onu versin

Senin gibi ayni durumda olan arkadaslar var.inatla gostermiyor.gostermeyenler ille kiz olack diye bisey yok.hayirlisi hakkinda.

Allahim hayirlisini versin gönlüne göre versin Rabbim.. Bende ayni durumdayim cook merak ediyorum benimde iki oglum var bunu hayirli saglikli kiz olsun istiyorum.. Insallah sana hayirlisiyla saglikli bi oglan banada hayirli saglikli Kiz verir Rabbim... Aminn

Mrb arkadaşlar ben 16+6 haftalık hamileyim bebeğim çok Şükür sağlıklı ama cinsiyetini göstermiyor ve ben tabi meraktan ölüyorum herkes göstermiyorsa kızdır diyor sizce doğrumu ben erkek bebek bekliyorum bir tane kızım var buda erkek olsun istiyorum tabi Rabbim hayırlısı neyse onu versin
Benim kardeşim erkek ve kordonu kısa olduğu için dönememiş ve gösterememişti Allah hayırlısını versin kendini şartlama derim kısmetin neyse o :KK66:

Allahim hayirlisini versin gönlüne göre versin Rabbim.. Bende ayni durumdayim cook merak ediyorum benimde iki oglum var bunu hayirli saglikli kiz olsun istiyorum.. Insallah sana hayirlisiyla saglikli bi oglan banada hayirli saglikli Kiz verir Rabbim... Aminn

İnşallah canım Rabbim gönlünden geçeni verir

Sen kaç haftalık hamilesin :)

Ben ilk evladimi doğuma kadar hep kız diye bildim ama oglum oldu. Simdi ikinci hamileligim büyük ihtimalle erkege benziyo dedi doktorum. Tabi gönül kız istiyo ama allahin verdiginede raziyim. O yüzden birde özele gitmeyi düşünüyorum. Doktorlar bazen yanilabiliyo

Hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Benim arkadaşımın eşi için 9 ay erkek dedi doktor tüm hazırlıklar ona göre yapıldı ve bebek doğdu kız :) Rabbim ne derse o oluyor

Ben de cinsiyeti ogrenemeyenlerdenim ve cok merak ediyorum :KK64:normalde cok hareketli surekli kipir kipir ama bacaklari kapalı hep. Ilk bebegim oldugu icin cinsiyet onemli degil tabiki saglikli olmasi cok daha fazla onemli ama hevesim var ufak tefek alisveris yapmak istiyorum artik. Normalde annenin icine dogar diyorlar ama ben hic tahminde bulunamiyorum:(

Ben de cinsiyeti ogrenemeyenlerdenim ve cok merak ediyorum :KK64:normalde cok hareketli surekli kipir kipir ama bacaklari kapalı hep. Ilk bebegim oldugu icin cinsiyet onemli degil tabiki saglikli olmasi cok daha fazla onemli ama hevesim var ufak tefek alisveris yapmak istiyorum artik. Normalde annenin icine dogar diyorlar ama ben hic tahminde bulunamiyorum:KK43:
Hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende ilk bebeğim kız buda oğlan olsun istiyorum ama tabi hayırlısı :)

Hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Benim arkadaşımın eşi için 9 ay erkek dedi doktor tüm hazırlıklar ona göre yapıldı ve bebek doğdu kız :) Rabbim ne derse o oluyor
Benim ilk kızımda da erkek dediler kız oldu bu da hiç göstermiyor bakalım hayırlısı ne olcak :)

Ben ilk evladimi doğuma kadar hep kız diye bildim ama oglum oldu. Simdi ikinci hamileligim büyük ihtimalle erkege benziyo dedi doktorum. Tabi gönül kız istiyo ama allahin verdiginede raziyim. O yüzden birde özele gitmeyi düşünüyorum. Doktorlar bazen yanilabiliyo
Aynen yanılıyor benimde ilk çocuğum da öyle olmuştu şimdi bende özele gitmek istiyorum ama ya orda da göstermezse :)

Hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende ilk bebeğim kız buda oğlan olsun istiyorum ama tabi hayırlısı :)

Amin canim Allah hepimize bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah. Hamilelerin duasi tutarmis derler insallah gonlune gore saglikli bir oglusun olur :nazar:

Aynen yanılıyor benimde ilk çocuğum da öyle olmuştu şimdi bende özele gitmek istiyorum ama ya orda da göstermezse :)
Ben her ultrasona girmeden 1 saat önce meyve suyu ve cikolata yiyirom o zaman hareketli oluyo. Ayni şey benimde kafama takiliyo ya göstermesse ? Dua edelim de gostersin:110::110:
Amin canim Allah hepimize bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah. Hamilelerin duasi tutarmis derler insallah gonlune gore saglikli bir oglusun olur :nazar:

Sinemyusuf Sinemyusuf
Genelde oyle diyorlar benimde kizim 7 ay gostermedi her dr sonrasi kizdir diyorlardi bende oylede oldu.
Insan 2 meyveyide tatmak yasamak istiyor bende senin gibi merak icersindeyim
Ne gelirse rabbimden gelir basimin ustunde yeri var ama gonlumde busefer bi erkek evlat istiyor
Rabbim isteyen dileyen her kadini once anne olmayi nasip etsin sonrada saglikla hayirla gonlunden geceni
Hakkimizda hayirlisi

Back
X