Meral Kaplan Baby Shower Partisi Düzenledi

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Meral Kaplan, iki aylık kızı Ela için Ortaköy’deki Pique Family Club’da ‘baby shower’ düzenledi.

İlk kez bu partide kızıyla objektiflerin karşısına geçen Meral Kaplan, “Nazardan korktuğumuz için kızımızın kırkının dolmasını bekledik” dedi. Parti sonunda ünlü manken ve eşi Erhan Kanioğlu, pasta keserek konuklara ikram etti. “İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine Kanioğlu, eşinin göbeğini göstererek espri yaptı: “Görmüyor musunuz karnını? Bir tane daha geliyor!”

Hamilelik sürecinde 20 kilo aldığını söyleyen Kaplan da “Şimdiye kadar iki kilo verdim, geriye kaldı 18 kilo” diye konuştu.

Kız Bebek Baby Shower Partisi Nasıl Düzenlenir Resimlerle Anlatım Tıklayınız

Erkek Bebek Baby Shower Partisi Nasıl Düzenlenir Resimlerle Anlatım Tıklayınız

meral-kaplan-sli-3.jpg
pasta kesimi (1).jpg
pasta kesimi (3).jpg

doğrusunu yapmış ...doğmadık çocuğa don biçmekten daha mantıklı en azından....bizim adetlerde kırk mevlütü

acaba bütün millet onların bebeğini görsekte nazar değdirsek diye mi bekliyodu hey allahım ya görmemişin hali baska oluyo demek ki görünce

he bide bu dilimizi kullanmama ısrarı neden acaba? ela's party neden?

Ayyy bende hep nezaman bu kadın bebegine Party verecek diye 4 gözle bekliyordum

Bende doğmamış bebeğe partiyi saçma buluyordum ,birde ne anlamsız bebek duşu,başka bir manası var da ben mi cahil kaldım bir aydınlatın biliyorsanızo_O

O pasta gogus ve gobek seklinde mi :KK57:ben mi yanlis goruyorum iyiki bebegin ciktigi yeride eklememisler pastaya :63:

X