Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mercan rengi elbisemin altına ayakkabı önerilerinizi bekliyorum

ezgiefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
12
0
36
Malatya
merhaba kızla rağustosta kuzenimn dğünü var. fazla abiye türü sevmediğim için mercan rengi bir elbise aldım..bu resimdekiyle aynı sadece yakası böyle değil düz benmkisinnn açık değil. kemeriide altın sarısıı.. topuklu ayakabbısevmiyorm boyum yeternce uzunn. altın nasıl ne renk bi ayakkabı giycemm kafam karıştı babet türü düz topksuz istyrm fikirlernze yardımınza ihtiycm var kızlarr lütfennn :/// $dakota-fanning-afi-awards-with-julia-roberts-13.webp

Uzun bir elbise nasıl olsa. Ayakkabınız çok fazla görünmeyecektir. Kemerinizin renginden bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Ama ben ne kadar uzun olursanız olun çok yüksek olmasa bile topuklu ayakkabının daha güzel gösterdiğini düşünüyorum. Üstelik uzun eliselerde

Ben olsam siyah giymezdim kemer siyah sanirim sanirim
Krem uzerine siyahli bir ayakkabi giyerdim
Cok hos ayakkabilar var krem siyah

bence taşlı bir parmak arası sandalet olur. şu aralar çok şıklarını görüyorum.. tabii altın rengi olmalı..
$L_20121-2Y8843Z8-AO8_B.webp $L_20121-2Y8843Z8-AO8_Z.webp $L_20121-2Y8843Z8-AO8_A.webp
bunlar lcw fiyatıda 44,90

elbise de rengi de harika canım... boyun uzun olsa da bence topuklu giy.. böyle bi elbiseye platform giymesen bile topuklu gider. altın sarısı uygun. benimde eylülde abim evleniyor.. e malum görümceyim. ağır bişi istiyorum.. bende bulamadım daha..

Son düzenleme:
merhaba kızla rağustosta kuzenimn dğünü var. fazla abiye türü sevmediğim için mercan rengi bir elbise aldım..bu resimdekiyle aynı sadece yakası böyle değil düz benmkisinnn açık değil. kemeriide altın sarısıı.. topuklu ayakabbısevmiyorm boyum yeternce uzunn. altın nasıl ne renk bi ayakkabı giycemm kafam karıştı babet türü düz topksuz istyrm fikirlernze yardımınza ihtiycm var kızlarr lütfennn :/// Eki Görüntüle 464210

Gercekten cok zarif bir elbiseymis:)) nereden aldiniz acaba? Yegenimin sunnet dugunune giyecek elbise ariyorum Ve bu is cok zormus:((

kızlar yorumları yeni gördüm uzun zamandır giremiyorum.. kemerim altın rengi. bi ayyakbı aldm hotiçten. sizede göstermek istiyorum
$HOTIC-DEN-DORE-BABET__60646754_0.webp ayakkbı bu. elbisede ayakkabım birazcık gözüküyo.sizcee nasılll :(

Back
X