• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mercimek çorbası hakkında bildikleriniz

bvlqari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
45
0
36
İstanbul
üzülerek söylüyorum ki çok yemek seçen bi insanım (: Çorbalardanda sadece mercimek ve kremalı tavuk çorbasını seviorum ama kremalı tavuk çorbası hazır olduqundan sdce mercimek çorbası yiyiyorum çorba olarak.Sizce kilo yapar mı spor salonunda bi arkadaşım kilo yapacağını söyledi. Yemekler hakkındad pek bi bilgim yok genelde abur cuburlar ilgi alanıma girior .. Sizden yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylasmanızı bekliorum

üzülerek söylüyorum ki çok yemek seçen bi insanım (: Çorbalardanda sadece mercimek ve kremalı tavuk çorbasını seviorum ama kremalı tavuk çorbası hazır olduqundan sdce mercimek çorbası yiyiyorum çorba olarak.Sizce kilo yapar mı spor salonunda bi arkadaşım kilo yapacağını söyledi. Yemekler hakkındad pek bi bilgim yok genelde abur cuburlar ilgi alanıma girior .. Sizden yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylasmanızı bekliorum

süzme mercimek yaparsan kilo yapmaz canım, tabii herhalde 2 kaseden fazla içmezsen

süzme mercimek ne demek. Annem blendar ile pürüzsüz şekilde yapio. içinde taneleri kalmıyor ve çok kaynatıyor . yani kısaca mercimek diyer çorbalardan daha kalori mi yapıor :D

hemen hemen bütün çorbalar 100-200 cal arası. kremalar, eklenen soslar ekstra unlar vs hariç tabi ki. mercimek çorbası da diğer bütün çorbalar kadar masum yani.

benim bildiğim bir kase mercimke corbası 300 350 cl olması lazım.. ona göre hesapla artık :)) bende şimdi pişirdim içermisin :56::64:

süzme mercimek ne demek. Annem blendar ile pürüzsüz şekilde yapio. içinde taneleri kalmıyor ve çok kaynatıyor . yani kısaca mercimek diyer çorbalardan daha kalori mi yapıor :D

:1: canım tülbent gibi ince bi süzgeçten geçiriyosun, sadece çorbanın suyu kalıyo yani, posası değil
bence çok bi kilon yoksa alıştığın tarz mercimek çorbasından vazgeçme, bi tencere yicek halin yok ya, olsa olsa 2 kase yersin
:1:
bakliyatlar genel olarak kalorili ve glisemik indexi yüksek besinler, bol limonla glisemik indexini düşürebilirsin

Back
X