- Konu Sahibi SUALYUKLENIYOR
Eskişehir de merdan Ali merdanoğlu ile ilerleme kararı aldım. Önce ofis dediğimiz hyfosy+ isimli özel tedarik edilen ilaçla rahim filmim çekildi yapışıklıklar vardı onlar giderildi. Doktorun önemi çok büyük . Normalde anestezi altında gerçekleşecek ve rahim ağzının büyüyebileceği bir işlemi kolaylıkla korkutmadan halletti. Dilersen tüp bebek sürecine başlayalım dedi ben ücretli olarak tedaviye başladım . Öncelikle yeni başladım iğnelerimin 3. Günü .
Benim değerlerim yaşıma göre normal 36 yaşındayım. Eşim de hareketli sperm azlığı nedeniyle ciddi erkek faktörü nedeniyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 03.02.2026
Puregon 600 -225 ünite
Menopur 600- 75 ünite
Tarlusal 1*2 bu ilaçların hepsi 22600 tl tuttu
Sağlık kurulu raporu için 1250 tl ödedim
3.Günümdeyim neler yaşayacağımı tahmin dahi edemiyorum evet iğneli süreç olması bizler için yorucu gelişme gelişme yazacağım . Daha önce süreç yaşayanlar var ise yorumlarını duymak konuşmak rahatlamak isterim
Benim değerlerim yaşıma göre normal 36 yaşındayım. Eşim de hareketli sperm azlığı nedeniyle ciddi erkek faktörü nedeniyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 03.02.2026
Puregon 600 -225 ünite
Menopur 600- 75 ünite
Tarlusal 1*2 bu ilaçların hepsi 22600 tl tuttu
Sağlık kurulu raporu için 1250 tl ödedim
3.Günümdeyim neler yaşayacağımı tahmin dahi edemiyorum evet iğneli süreç olması bizler için yorucu gelişme gelişme yazacağım . Daha önce süreç yaşayanlar var ise yorumlarını duymak konuşmak rahatlamak isterim