• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merdan Ali merdanoğlu ile tüp bebek sürecim

umarım süreciniz çok iyi geçer, benim teoman beyde 2 başarısız denemem var eğer başarısız olursa orada devam etme gibi bir gaflette bulunmayın en net olarak bunu söyleyebilirim, merdan ali bey ile ilgili bir yorumda bulunamam sakın olumsuz bir düşünceye kapılmayın ama tabiki rapor hakkınız varken devlette bunu kullanın fakat eğer başarısız olursa aynı yerde devam etmeyin
Merhaba siz de eskişehir de tedavi gördünüz sanırım, profilinizde hamile olduğunuz yazıyor, hayırlı olsun :)

Hangi doktorla nasıl bir başarı öyküsü yakaladınız, paylaşabilir misiniz?

Ben endometriozis hastasıyım, çikolata kistlerim var. 5-6 doktora gittim, hamilelik ihtimalim düşük olduğu için tavsiye üzerine Merdan hocaya yönlendirildim, bugün görüşeceğim.

Merhaba siz de eskişehir de tedavi gördünüz sanırım, profilinizde hamile olduğunuz yazıyor, hayırlı olsun :)

Hangi doktorla nasıl bir başarı öyküsü yakaladınız, paylaşabilir misiniz?

Ben endometriozis hastasıyım, çikolata kistlerim var. 5-6 doktora gittim, hamilelik ihtimalim düşük olduğu için tavsiye üzerine Merdan hocaya yönlendirildim, bugün görüşeceğim.
Benim iki tüp bebek tedavim Eskişehir'de olmuştu onlar 6 yıl önceydi ve teoman hocayla olmuştu 3tup bebek denememi özelde Şişli Memorial İstanbul da oldum, endometriozis görüntüsü bende de vardı çikolata kistleri de ama ben bunları Şişli deki muayenemde öğrendim ve 2ay baskilama tedavisi gördüm sonrasında dondurulmuş embriyo transferi oldum,ve doktordan daha önemli sey labaratuvar olduguna inandim ben bu tedavimde 6 yil önce Amh değerim 2,70kusurlerdeyken daha çok yumurtam olduğunda ve yasim ve yumurlarim gençken sadece 5gune ilerleyen 1 embriyom olmuştu ve onunda kalitesi 3abydi fakat Şişli de 7yumurta toplandı 6tanesi dollendi hepsi 5 güne ulaştı ve en iyi kalite 6aa oldu genetige gonderildi ve transfere uygun geldi

Benim iki tüp bebek tedavim Eskişehir'de olmuştu onlar 6 yıl önceydi ve teoman hocayla olmuştu 3tup bebek denememi özelde Şişli Memorial İstanbul da oldum, endometriozis görüntüsü bende de vardı çikolata kistleri de ama ben bunları Şişli deki muayenemde öğrendim ve 2ay baskilama tedavisi gördüm sonrasında dondurulmuş embriyo transferi oldum,ve doktordan daha önemli sey labaratuvar olduguna inandim ben bu tedavimde 6 yil önce Amh değerim 2,70kusurlerdeyken daha çok yumurtam olduğunda ve yasim ve yumurlarim gençken sadece 5gune ilerleyen 1 embriyom olmuştu ve onunda kalitesi 3abydi fakat Şişli de 7yumurta toplandı 6tanesi dollendi hepsi 5 güne ulaştı ve en iyi kalite 6aa oldu genetige gonderildi ve transfere uygun geldi
Yani yaptirdigimiz merkezdeki laborayuvarin kalitesine göre mi embriyodan olumlu sonuç alinabiliyor
Ben bu terimlere çok yabanciyim daha yeni duyuyorum kusura bakmayin 🙂
Amh 2.5 cikti benim de ama o zaman yumurta dondurma işlemi daha mi iyi diyorsunuz , dondurursak onunla mi tüp bebek tedavisi yapiliyor acaba
Bu arada merdan hocayi bekledik ama gelmedi, yarin sabah gidecegim.
Yorumlarda hastalarını çok beklettigini okumuştum zaten, doğru çıktı

Yani yaptirdigimiz merkezdeki laborayuvarin kalitesine göre mi embriyodan olumlu sonuç alinabiliyor
Ben bu terimlere çok yabanciyim daha yeni duyuyorum kusura bakmayin 🙂
Amh 2.5 cikti benim de ama o zaman yumurta dondurma işlemi daha mi iyi diyorsunuz , dondurursak onunla mi tüp bebek tedavisi yapiliyor acaba
Bu arada merdan hocayi bekledik ama gelmedi, yarin sabah gidecegim.
Yorumlarda hastalarını çok beklettigini okumuştum zaten, doğru çıktı
evet yaptırdığınız merkezdeki labaratuvar çok önemli
dondurma yada taze taransfer iyi diye birşey diyemem benim mecburen dondurulmuş embriyo transfer edildi laparoskopi yöntemiyle ameliyat olup iğnelerle geçici menapoza sokuldum çikolata kistlerim küçülsün diye bu işlemlerden önce yumurtalar toplandı döllendi ve donduruldu sonrasında da transfer edildi

dondurma yada taze taransfer iyi diye birşey diyemem benim mecburen dondurulmuş embriyo transfer edildi laparoskopi yöntemiyle ameliyat olup iğnelerle geçici menapoza sokuldum çikolata kistlerim küçülsün diye bu işlemlerden önce yumurtalar toplandı döllendi ve donduruldu sonrasında da transfer edildi
ben doktorla görüştüm merdan hocayla, öncesinde embriyom dondurulup, miyomum alındıktan sonra açık amelıyattan 6 ay-1 yıl kadar kadar sonra sonra transfer yapılacağını söyledi.
Tabi önce tüp bebek için heyet raporu falan almak gerekiyormuş. Sanırım süreç sizinki gibi ilerleyecek,
Bu süreçte ne kadar harcama yaptınız ortalama,
Çünkü ben ilaçların fiyatını öğrendim takvıye, köpük vs onlar bile 25 bin tuttu sadece,
Amelıyat vs derken çok pahalıya patlayacak gibi duruyor.

Biz yeni evlendiğimiz için çok birikimimiz yok, umarım 300 bini geçmez yoksa sıkıntıya düşeriz.

Bu arada kistleriniz kaç cm di, benim en buyugu 5 cm , en kucugu 2 cm olan birçok kist olduğundan bahsetti.

Yapışık olup olmadığını ise HSG ile belirleyecekler.

Eskişehir de merdan Ali merdanoğlu ile ilerleme kararı aldım. Önce ofis dediğimiz hyfosy+ isimli özel tedarik edilen ilaçla rahim filmim çekildi yapışıklıklar vardı onlar giderildi. Doktorun önemi çok büyük . Normalde anestezi altında gerçekleşecek ve rahim ağzının büyüyebileceği bir işlemi kolaylıkla korkutmadan halletti. Dilersen tüp bebek sürecine başlayalım dedi ben ücretli olarak tedaviye başladım . Öncelikle yeni başladım iğnelerimin 3. Günü .
Benim değerlerim yaşıma göre normal 36 yaşındayım. Eşim de hareketli sperm azlığı nedeniyle ciddi erkek faktörü nedeniyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 03.02.2026
Puregon 600 -225 ünite
Menopur 600- 75 ünite
Tarlusal 1*2 bu ilaçların hepsi 22600 tl tuttu
Sağlık kurulu raporu için 1250 tl ödedim

3.Günümdeyim neler yaşayacağımı tahmin dahi edemiyorum evet iğneli süreç olması bizler için yorucu gelişme gelişme yazacağım . Daha önce süreç yaşayanlar var ise yorumlarını duymak konuşmak rahatlamak isterim
Merhaba

Şubatta tedaviye başlamışsınız, süreci paylaşır mısınız?
Merdan hoca nın hastasıyım

Hiç bilmiyorum. Ama kesin pgt yaptır. Bak benim 12 embiryom oluştu. Ne kadar çok oldu diye sevinirken pgt de üç tanesi sağlıklı olduğunu öğrendik. Diğerleri hep anomoli cıktı . Benim yaşımda 36 o yüzdende bu kadar çok çıkmış olabilir. Eskişehr acıbademde varmış tüp bebek orayı denedin mi?
Merhaba
Ben de embriyo dondurma surecindeyim,
Süreciniz nasil ilerledi, saglikli transfer elde ettiniz mi

Back
X