Merdiven altı psikolog?

Yaa bende psikolog olmak istiyorum
Hanimlar online hizmet versem danisanim olur musunuz rica ediyorum 😂😂

Saka bi yana sahtesi cok bu meslegin , bizim buyuk oglan gidiyordu bi psikologa , sonra anlatiyordu bana soyle dedi boyle dedi
Esime dedim bu cocugun gittigi psikolog bi tuhaf , hic icime sinmedi konusmalari vs , adami arastirdi esim , herif isletme mezunu yasam kocuymus , psikologum diye geziniyor ortalikta

Sikayet edin bence sizinkini , faturami odeyemedim para gonder diyrn psikolog mu olur yahu?

Yanliz bir elestirim de gercek psikologlara , seanslari o oadar pahali ki milletin merdiven alti tiplere gitmesi de cok normsl , ben 9 sene once seansina 500 tl verdigimi bilirim , indirin az su fiyatlari yaw

çağla ısmınde sosyal anne var ınstagram da socialmom ısmını kullanıyordu . o sosyolojı okumus ama takıpcılerıne psıkologum dıye yalan atmıstı zamanında. hızmet verıp karsılıgında ucret alıyordu psıkologlar bırlıgıydı sanırım bunu arastırmıs psıkolog olmadıgını boyle bır hızmetde bulunamayacagını belırterek suc duyurusunda bulunmustu ama hıc bırsey olmadı o kadına
ben sorulan sorulara fıkırlerımın karsılıgını alıyorum dedı cıktı ısın ıcınden.

ay kızlar yazmıs yorum yaptıktan sonra okudugum ıcın yenı gordum kızlar yazdıklarımın aynısı yazılmıs zaten
konu sahıbı pek sonuc elde edecegınızı sanmıyorum bu yuzden

ay kızlar yazmıs yorum yaptıktan sonra okudugum ıcın yenı gordum kızlar yazdıklarımın aynısı yazılmıs zaten
konu sahıbı pek sonuc elde edecegınızı sanmıyorum bu yuzden

Sonuç elde eder yahu. Çağla isimli şahsın arkası pek sağlam olduğundan sonuç elde edilemedi. Gülben ergen gibi "unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" diyordu ahsjsjs.

Ayrıca barajı zor geçtiği halde parasıyla her mesleğe sahip olunabiliyor benim ülkemde. İmla kurallarından bihaber öğretmen gördü bu gözler. Iki kelimeyi bir araya getiremiyordu ama parasıyla özel üniversitede okumuştu. Ver parayı al diplomayı. Hey yavrum hey.

Edit: siyasete girmeyeyim şimdi yüzeysel bahsedeyim. Ana haber bülteninde bir açıklama izledim dün. İlkokul mezunu bir arkadaş devlette bak altını çiziyorum devlette bilmem ne yardımcısı ünvanı ile "9 bin" maaş alıyor. Derdim küçümsemek falan değil lakin ilkokul mezunu arkadaş bilmem ne yardımcısı olmak için herhangi bir eğitim almamış. Bizler de üç kuruş para kazanabilmek için dur şunu da okuyayım, bunu da bitireyim diyoruz ve tam manasıyla üç kuruş para alıyoruz. 9 bin evet.

Ben artık sinirlenmiyorum bile. Olsun, herkes psikolog da olsun. Bekarken oturduğum sitede bir kız vardı. İlkokul mezunu. 19unda evlenmek istedi ve evlendi. Benim gibi evlenmeyip okumayı seçen kızlara da küstahlık yapıyor, vaaz veriyordu. Velhasılı bu kız boşandı. Bu yaşam koçluğu saçmalıklarına bulaştı. Şimdi seansı 300 TL den insanlara yardımcı oluyor. Kıçı kırık bir sertifika ile. Şaşırdım mı? Hayır tabi ki. Sertifika almış boru mu, diploma dediğin nedir ki.

Son düzenleme:
Sonuç elde eder yahu. Çağla isimli şahsın arkası pek sağlam olduğundan sonuç elde edilemedi. Gülben ergen gibi "unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" diyordu ahsjsjs.

Ayrıca barajı zor geçtiği halde parasıyla her mesleğe sahip olunabiliyor benim ülkemde. İmla kurallarından bihaber öğretmen gördü bu gözler. Iki kelimeyi bir araya getiremiyordu ama parasıyla özel üniversitede okumuştu. Ver parayı al diplomayı. Hey yavrum hey.

Ben artik ogrermeni gectim , 25 yasinda hakim gordum gecen hafta , cok yorum yapmak istemiyorum ama hakim ya hakim , inanilmaz birsey ulkenin hali

keske sonuc elde edebılse
şeyda coşkun gıbı ... cagla gıbı okadar cok kısı varkı ulkede hepsının mı arkası saglam ? bence saglamlıktan degıl sıstem noksanlıgından
yasam koclugu sertıfkası alan kısı herseyı yapabılıyor terapı adını degıstırıp baska bırsey dıyor cozuyor meseleyı :)

Ben artik ogrermeni gectim , 25 yasinda hakim gordum gecen hafta , cok yorum yapmak istemiyorum ama hakim ya hakim , inanilmaz birsey ulkenin hali
hakımlık sınavına gırebılmek ıcın en az 35 yasında olabılmek gerekır halbukı :)

keske sonuc elde edebılse
şeyda coşkun gıbı ... cagla gıbı okadar cok kısı varkı ulkede hepsının mı arkası saglam ? bence saglamlıktan degıl sıstem noksanlıgından
yasam koclugu sertıfkası alan kısı herseyı yapabılıyor terapı adını degıstırıp baska bırsey dıyor cozuyor meseleyı :)

Bak üstteki mesaja ekleme yaptım. Tam da bu bahsettiğin mevzu. Ben tiksindim bu yaşam koçu, enerji üstadı, üçüncü göz açıcı, Esma yazıcı tiplerden zaten. Hiç ağzımı açmayayım fena söverim.

Anladim teşekkürler zaten internet uzerinden de ruhsat kelimesinden yola cikarak arastirdigimda ben de ayni isi yapabilirmisim bile dedim cunku herseyi kitabina uydurup yapilabiliyormus yasal bir yaptirimi da yokmus.Ben yine de bi sorarim psikolog musunuz diye cunku beni okdr supheye dusurdu.Bana en son saf ama seksiyi oyna dedi😊 baya komsu teyze kivamindaydi ama parayi da kapti:) neyse aydinlanmis oldum artik uyuyabilirim tekrar tskrler:)
ne kadar verdiniz sorması ayıp?
bende büyük kızımı psikoloğa başlattım insan endişe ediyor
biz başka bir psikolog tavsiyesi üzerine gidiyoruz gerçi

Hiç şaşırmam sahteyse.
İnstamom vardı bir tane sosyolog olupta psikoloğum ben diyip sadece insanları değil koca koca firmaları kandıran.
Hala da aktif bir şekilde kullaniyor instagrami,ceza falanda almadı sanırım.
Yaptırımı yok ki işte,isteyen istediğini söyleyip güzel güzel dolandırıyor işte.

Arkadaşım inan bende bir tarihçi olarak çok rahatsızım adamın lisanı yok, bildiği şeyler lise düzeyinde bilgiler ama gelir karşıma tarihçi kesilir.Her meslek grubunun sitemidir deneyimsiz ve hatta çakma kişiler.Şüphelendiyseniz demek ki çok yersiz davranışlarda bulundu.Barolara sorabilirsiniz.Çünkü yeni çıkan "yaşam koçu" tabiri sayesinde o bölümde yıllarını geçirmiş arkadaşların hakkına giriyorlar.

Ben psikoloğum. Piyasa şarlatan kaynıyor hukuki boşluklar sağolsun. Zaten nefes terapisti zart zurt terapisi diye diye milleti söğüşlüyorlar afedersiniz. Siz kime giderseniz gidin ilk işiniz diplomaya bakmak olsun. Çekinmeyin hiç bu sizin hakkınız. Bu talebinizi desteklemeli bile gerçek bir psikolog ise.
Ben onların hepsine savaş açtım reiki filan şimdi bunları esmalar dualarla perçinliyorlar ki bizimkilerin maneviyatları üzerinden para kazanabilsinler tanınmış tanınmamış hepsinin foyasını ortaya çıkarıyorum beni engelliyorlar :) sonra başka hesap açıp yine ve yine yazıyorum ne saf milletiz ya cidden iki kelime söyle hayatın mükemmmel olsun nefes al herşey yoluna girsin yazık cidden

Edit: siyasete girmeyeyim şimdi yüzeysel bahsedeyim. Ana haber bülteninde bir açıklama izledim dün. İlkokul mezunu bir arkadaş devlette bak altını çiziyorum devlette bilmem ne yardımcısı ünvanı ile "9 bin" maaş alıyor. Derdim küçümsemek falan değil lakin ilkokul mezunu arkadaş bilmem ne yardımcısı olmak için herhangi bir eğitim almamış. Bizler de üç kuruş para kazanabilmek için dur şunu da okuyayım, bunu da bitireyim diyoruz ve tam manasıyla üç kuruş para alıyoruz. 9 bin evet.

Ben artık sinirlenmiyorum bile. Olsun, herkes psikolog da olsun. Bekarken oturduğum sitede bir kız vardı. İlkokul mezunu. 19unda evlenmek istedi ve evlendi. Benim gibi evlenmeyip okumayı seçen kızlara da küstahlık yapıyor, vaaz veriyordu. Velhasılı bu kız boşandı. Bu yaşam koçluğu saçmalıklarına bulaştı. Şimdi seansı 300 TL den insanlara yardımcı oluyor. Kıçı kırık bir sertifika ile. Şaşırdım mı? Hayır tabi ki. Sertifika almış boru mu, diploma dediğin nedir ki.
Benim özbe öz teyzem siyasetçi para için yaptığını sanmıyorum çünkü çok zengin daha çok ego tatmini için kendisi devlette ünvanlı makamlı biri ben yıllardır devlet memuruyum 2 ci üniversiteyi okuyorum açıktan kadın ilkokul mezunu en sonki seçimlerde milletvekili adayı olacaktı sonra ne olduysa yakın bir arkadaşını yaptılar ama eninde sonunda olur bide bizi ezmeye çalışır görüşmüyorum kendisiyle gereksiz insan işte

Ben onların hepsine savaş açtım reiki filan şimdi bunları esmalar dualarla perçinliyorlar ki bizimkilerin maneviyatları üzerinden para kazanabilsinler tanınmış tanınmamış hepsinin foyasını ortaya çıkarıyorum beni engelliyorlar :) sonra başka hesap açıp yine ve yine yazıyorum ne saf milletiz ya cidden iki kelime söyle hayatın mükemmmel olsun nefes al herşey yoluna girsin yazık cidden
Keşke herkes sizin kadar bilinçli olsa. Tabi en büyük sorumlu hukuki düzenlemeleri bir türlü yapmayan başımızdakiler.

Anladim teşekkürler zaten internet uzerinden de ruhsat kelimesinden yola cikarak arastirdigimda ben de ayni isi yapabilirmisim bile dedim cunku herseyi kitabina uydurup yapilabiliyormus yasal bir yaptirimi da yokmus.Ben yine de bi sorarim psikolog musunuz diye cunku beni okdr supheye dusurdu.Bana en son saf ama seksiyi oyna dedi😊 baya komsu teyze kivamindaydi ama parayi da kapti:) neyse aydinlanmis oldum artik uyuyabilirim tekrar tskrler:)
E gitme bi daha psikolog öyle tavsiye mi verir daha neler

Back
X