Merdiven altı psikolog?

Adini kullandigi psikologu da aradim kadin şok gecirdi dava acacagini soyledi isim hakki kullanimindan dolayi.Ona da sordum benim yapabilecegim baska birsey yokmus cunku saglik bakanligina bagli calisan bi sistem degilmis.Sadece vergi levhasi var mi bakin dedi ama kadinin yuzunu birdaha goresim yok ofisine gidip de.Paralarimizi bi alalim baslicam sikayet etmeye maliyeye falan.
Merhaba ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim.

Merhaba ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim.
En son zor da olsa pdr dernegi baskanina ulastim butun ekram goruntulerini gonderdim sureci anlattim avukatlarimiz takip edicek dedi.Surecle ilgili beni de bilgilendirir misin dedim tabi dedi ama henuz iletisime gecmedi.
Arkadaslarim ve ben verdigimiz paralari geri aldik.Kadin butun dosyal medya hesaplarini kapatti.En son lutfen benimle ugrasmayin artik dedi.Ama ben sikayetimi yaptim.Sonuc ne olur bilemiyorum.

En son zor da olsa pdr dernegi baskanina ulastim butun ekram goruntulerini gonderdim sureci anlattim avukatlarimiz takip edicek dedi.Surecle ilgili beni de bilgilendirir misin dedim tabi dedi ama henuz iletisime gecmedi.
Arkadaslarim ve ben verdigimiz paralari geri aldik.Kadin butun dosyal medya hesaplarini kapatti.En son lutfen benimle ugrasmayin artik dedi.Ama ben sikayetimi yaptim.Sonuc ne olur bilemiyorum.
Ya gerçekten tebrik ederim sizi. Paranızı aldığınız halde aman banane dememişsiniz işin peşine düşmüşsünüz. Aslında herkes böyle durumlarla karşılaştığında sizin gibi davransa kurumlar da işi daha ciddiyetle takip etmek zorunda kalir.

Harikasınız. O derneğe üyeyim,ulaştığınız başkan daha yeni yönetime geldi. İlgilenir, arkasını bırakmaz, ama yoğunluğun arasında kaybolmaması adına arada hatırlatın kendinizi derim :)

Harikasınız. O derneğe üyeyim,ulaştığınız başkan daha yeni yönetime geldi. İlgilenir, arkasını bırakmaz, ama yoğunluğun arasında kaybolmaması adına arada hatırlatın kendinizi derim :)
Epeyce arastirinca ogrendigim icin sizin soyelediginiz kisi genel baskan ona ulasmak ne mumkun:) benim ulastigim kisi yasadigimiz ilin baskaniydi kendisini meb den buldum okulunu aradim rehber ogretmenmis ayni zamanda yoksa ona da ulasamicaktim.Umarim birseyler yapacaktir.

Yaa bende psikolog olmak istiyorum
Hanimlar online hizmet versem danisanim olur musunuz rica ediyorum 😂😂

Saka bi yana sahtesi cok bu meslegin , bizim buyuk oglan gidiyordu bi psikologa , sonra anlatiyordu bana soyle dedi boyle dedi
Esime dedim bu cocugun gittigi psikolog bi tuhaf , hic icime sinmedi konusmalari vs , adami arastirdi esim , herif isletme mezunu yasam kocuymus , psikologum diye geziniyor ortalikta

Sikayet edin bence sizinkini , faturami odeyemedim para gonder diyrn psikolog mu olur yahu?

Yanliz bir elestirim de gercek psikologlara , seanslari o oadar pahali ki milletin merdiven alti tiplere gitmesi de cok normsl , ben 9 sene once seansina 500 tl verdigimi bilirim , indirin az su fiyatlari yaw
[/QUOTE

Aynen katılıyorum. Çok yüksek fiyatlar. change org kampanyası başlatacağım vallahi

Back
X