• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merdivenlerde çarpışmışken öpüşmek...

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
bugün can arkadaşım çok kötüydü.nedeni şu eşi demişki....ayşe ben dayanamıyorum bu vicdan hesabına 15 gün önce personelimi öptüm biranda ama nasıl yaptım anlamadım.o an özür dileyip ordan ayrıldım.bir anlıktı ama bende anlamadım.merdivenlerde çarpıştık ve kısa öpüştük.birdahada konusu geçmedi özür diledik kapandı..pişman olduk demiş.kız maf durumda.eşi diyormuşki sensiz yapamam,saklayamadım senden.sorum şu nasıl bir anda öpüşülür...?acaba daha önceden birşeylermi hissetti kıza,eşine söylemedi.yorumlarınızı bekliyoruz.

bugün can arkadaşım çok kötüydü.nedeni şu eşi demişki....ayşe ben dayanamıyorum bu vicdan hesabına 15 gün önce personelimi öptüm biranda ama nasıl yaptım anlamadım.o an özür dileyip ordan ayrıldım.bir anlıktı ama bende anlamadım.merdivenlerde çarpıştık ve kısa öpüştük.birdahada konusu geçmedi özür diledik kapandı..pişman olduk demiş.kız maf durumda.eşi diyormuşki sensiz yapamam,saklayamadım senden.sorum şu nasıl bir anda öpüşülür...?acaba daha önceden birşeylermi hissetti kıza,eşine söylemedi.yorumlarınızı bekliyoruz.

ilginç geldi banaaaa

bu filmlerde olur ancak diyorum ben. bu öpüşenler için o kadar tek düze bişey mi ki merdivende çarpışınca öpüşüveriyolar. sanki eli eline değmesi gibi basit bişeymi. bu nasıl bir işyeri. nasıl bir şehvet. karşılıklı aşırı bir şehvet var gibi. düşünüyorum eşimle merdivende çarpışsak yanlışlıkla öpüşürmüyüz diye :))))) komik geliyor yok yok kız angelina jolly gibi falanmıydı bir afetmiydi aklım almadı bu işi

dudak dudağa çarpışma esnasında olmuşsa bilemem amaaaa
yok önce çarpıştık sonra bunun hatrına öpüştük bildiğn yalan yahu
öpmeye niyetleri varmış bir de söylüyor dürüst oldu ya takdir madalya falan bekliyordur:47:

cıx cıx cıx cıx

Elinde kitap yokmuymuşşş onlar savrulmamış mıı ?
:2:

Arkadaşının eşi ciddi bir pişmanlık içinde gibi duruyor ve düşünmeden yapılmış, refleks gibi bir şey olmuş bu öpüşme. Eşi keşke çenesini tutup hiç bahsetmeseymiş diyeceğim, ama artık olan olmuş.

Böyle bir şey yaşamadığım için, bu iş nasıl olmuş bilemem. Ama her halde bu kızla, arkadaşının eşi birbirlerine karşı cinsel bir çekim duyuyorladı eskiden beri ki, kızın tepkisi çok büyük olmamış, konu bir özürle kapanmış gibi gözüküyor.

bir anda öpüşme diye bişe olurmu ya daha önceden bişey hissetmiştir muhakkak. Hiçbişey hissetmediğin birini bir anda olsa bile öpebilir misin olur mu öle şey bana ilginç geldi

bu tabiki çok saçma ve olmaması gereken bişi ama eğer itiraf etmişsse karısını gerçekten seviyordur bence arkadaşın bi şans daha vermeli hayatım hemen bitirmesin ya arkadaşınada yazık olur sonra

nedense böyle birdenbire çarpışanlar ekseriyetle kafa kafaya tokuşmuyorda dudak dudağa öpüşüyorlar

Daha destekli bir şey bulsaymış bari...

merdiven fantezisi yapmışlar artık durulmazlar gibime geliyor. asansöre filan sakın binmesinler aman ha...yanlışlıkla öpüşmek olmaz . çarpınca öpüşülmezki. yani hani deymiş yüzü yüzüne deymiş falan dese neyse yüz yüze gelmişken öpşelim dedikmi dicekler. bazılarınında cinsel enerjisi fışkırıyor herhalde ne yiyip ne içiriyosunuz bu adamlara yaff:))

İnsanın içinde olmadan olur mu böyle bir şey? İçinde varmış, fırsatını bulunca da yapmış işte.

Bir anda çarpıştık öpüştük sonra aaa çocuk bile yapmışız yanlışlıkla.... :52:

:33: çok saçma hemen seneryo yazıyorum

öpüştüğü kız karısına söylemekle tehdit etmiştir malum beyfendide bari benden duysun en azından azcık acıtasyon yapıp affettirebilirim kendimi:45:

çok tuaf gerçekten o adama nasıl güvenecek merdivende öpüşen apartman boşluğunda neler yapmaz:32:

hele ki ofis ortamında. bazen herkesin ofisten çıkıp tek onların kaldığı zamanlarda oluyordur. günahlarını almayalım ama pek sağlam papuç değil bu beyfendi:34:

bu arada başık çok güldürdü beni :74:

merdivende çarpışmışken öpüşmek - ee madem çarpıştık burda şimdi öpüşmeden olmaz gibi:64::64:

adam daki özgüvene bak be......ne kadar da masummuş...yazıkkkkkkk.....
yemiş bi haltlar şimdide kendini sıyırmaya çalışıyo...ikiside fazlasıyla ahlaksız

Daha ne kadar enterasan şeyler duyacağım bakalım burada. Hollywood filmi değil ki bu sonuçta bir öncesi vardır bu olayın hadi adam öptü kızın o anda tokatı yapıştırması lazımdı değil mi? Normal olan ve olmayan şeyler var ve bu anlattığı hiç normal bir durum değil.
Adam dürüst davranmış ama eksik anlatmış gibi geliyor.

Back
X