• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merdivenlerde çarpışmışken öpüşmek...

nasıl olabiliyor böyle şeyler anlamıyorum. ama canım olan olmuş ve hatasını anlayıp yada senin başkalarından duyubileceğini düşünerek sana söylemiş.benim başıma gelse ne yaparım diye düşündüm bi anda evet çok kötü olurdum kabullenemezdim tabiyki bir daha böyle bir şeyin olmayacağına beni inandırana kadar onu süründürürdüm belki onu evden uzaklaştırırdım ama onu kendin değil yada o yokmuş gibi davranırdım yatağı falan ayırmak gibi bilemiyorum ama ayrılmazdım belki kız öpmüştür onu oda karşılık vermiştir bir anlık şey olabilir iyi düşün onu senin gerçekten sevip sevmediğini tartarak kararını ver.

Eşine anlatmış olması enteresan Acaba o anda eşine söyleyebilecek birisi onları dudak dudağa görmüş olmasın?
:18:

her çarpışan öpüşecek olursa n'olur:17: Aman Allahım:53:

bu işte başka birşey var,kanımca aralarında önceden bi ilgi oluşmuş..belki ;atıyorum öpüşmüşlerdir ama çarpışmamışlardır bile.çarpışma eşine olan bahanesidir.. çünkü vicdanı rahat etmemiş,eşine itiraf edip günah çıkartıyor.. tabiki buna bahane lazım.. sarhoş değilmiş, sadece çarpışmışlar.. arkadaşın nasıl mahvolmasın,hiç dinlenilecek mevzu değil:36::36: Bence,beyfendi bu itirafı ettiğine bi zaman sonra pişman olacak..keşke içinde kalsaymış diye..:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kız şap diye öptüyse neyse dicemde bu olayda karşılıklı bişey var. hem çarpışma bir anda olan birşey, çarpıştıktan sonra birbirine mi yapışmış bu insanlar, genelde geriye çekilmeleri gerekiyor ama... çok saçma, resmen adam da kız da isteyerek yapmışlar gibi.

çok saçma filimlerdeoğlan kız yere düşerler başlarlar sonra demekki bi alakaları varmış konuşulmayan aralarında

her çarpışan öpüşecek olursa n'olur:17: Aman Allahım:53:

bu işte başka birşey var,kanımca aralarında önceden bi ilgi oluşmuş..belki ;atıyorum öpüşmüşlerdir ama çarpışmamışlardır bile.çarpışma eşine olan bahanesidir.. çünkü vicdanı rahat etmemiş,eşine itiraf edip günah çıkartıyor.. tabiki buna bahane lazım.. sarhoş değilmiş, sadece çarpışmışlar.. arkadaşın nasıl mahvolmasın,hiç dinlenilecek mevzu değil:36::36: Bence,beyfendi bu itirafı ettiğine bi zaman sonra pişman olacak..keşke içinde kalsaymış diye..:34:

Her çarpışan öpüşecek olsa nüfus patlaması olurdu. Mesela çinde ve hindistanda insanlar hep çarpışıyormuş :54:

Arkadaşınız , artık eşine pek güvenemez sanırım . Eşi her işe gittiğinde aklına gelecek . Zor bir durum .
ALLAH yardımcısı olsun ...

Hadi onlar çarpıştı öpüştü vs de , gören olmaması enteresan . Gören olduysa çarpışma gerçektir de , görmedilerse durum farklı gibi ...

canım bu mıknatıs değil ya hemen dudak dudağa gelsinler.
O adam resmen öpüşmüş bir etkileşim olmuş sonrada karısı bir yerlerden duymasın diğe açıkca söylemiş daha doğrusu açıkca söyleyemediği için birşeyler uydurmuş .
Bu ikisi çarpışarak öpüşüyorlarsa halk otobusunde kesin hamile kalır.
Kız bak bu bir yerden aklıma geldi reklamlardaki adam olmasın o otobusde kadına çarpıyo hemen kadın hamile kalıyor :)
Yada o reklamın yazarı bu çarpışarak öpüşen adam....

Gerçekten çarpışma sonucu kazara olsa -ki çok zor ama oldu diyelim-niye bunu önemseyip eşine anlatıyor?Önemli bir şey olmasa,vicdan azabı duymasa ya da bu olayı çok önemsemese anlatmazdı bence.İşin içinde başka işler olabilir.

Ama dimi yaa o replikde kızın elindeki kitapların savrulması gerekirdi merdivenlerde aşşa doğruuu..

sonra esas oğlan eğilirr (kızda mini ekoseli bi etek ve etek içi gömlek vardır muhtemelen gözlükde vardır..)

Esas oğlan kitapları toplarken kızda eğilirr hatta kafaları felan tokuşurr (öpüşme sonraa...)

Gülümserler

Esas oğlan kitapları toplim diye elini atar aynı kitaba kızda elini atar
Kız çekingendir hemen elini kaçırır esas oğlan munzur munzur güler (bıyık altıı)

Sonraa o dönem int telf nerdeeeee Dumanla haberleşir felan fıstık bla bla bla..

Bana film tadında geldii

kusura bakmasın da bu sarhoştum hatırlamıyorum gibi bi yalan bence,
yani bir iki kere kız arkadaşlarımla yanak yanağa öpüşelim derken aynı yöne yönlenip öpüştüğümüz olmuştu yanlışlıkla,
ama hızla çarpışırken öpüşmeleri için dudakları önde gitmeleri gerek:37:
bence bunlar çarpışmış ay şu tarafa geçiim bu tarafa derken zaten öncesinden de bi beğeni vardır, vücut teması falan da olunca öpüşmüşlerdir (en masum haliyle böyle olmuştur)
ki bana aslında şöyle geldi bi kızla arasında bişeyler yaşandı sonra pişman oldu bu şekilde anlatarak vicdanını rahatlatıyor, çocuklar bile daha güzel yalan söylüyor.
ben olsam biraz araştırırdım ve o iş yerine gider kendimi gösterirdim cümle aleme, ondan sonra dediğim gibi çıkarsa totosuna tekme :)

Öyle refleksle bir anda öpüşme mi olur, öncesinden mutlaka bir elektriklenme etkilenme olmuştur. Eğer kadında karşılık vermişse karşılıklı bir elektriklenme mevcut aralarında. Arkadaşın da inş. böyle düşünüyordur, umarım eşinin bir anda oluverdi yalanına kanmaz.

Ama dimi yaa o replikde kızın elindeki kitapların savrulması gerekirdi merdivenlerde aşşa doğruuu..

sonra esas oğlan eğilirr (kızda mini ekoseli bi etek ve etek içi gömlek vardır muhtemelen gözlükde vardır..)

Esas oğlan kitapları toplarken kızda eğilirr hatta kafaları felan tokuşurr (öpüşme sonraa...)

Gülümserler

Esas oğlan kitapları toplim diye elini atar aynı kitaba kızda elini atar
Kız çekingendir hemen elini kaçırır esas oğlan munzur munzur güler (bıyık altıı)

Sonraa o dönem int telf nerdeeeee Dumanla haberleşir felan fıstık bla bla bla..

Bana film tadında geldii

Ama bu tür sahnelerde genelde öpüşme falan sonraları olur, önce esas oğlan esas kızı tavlar, eğer o sahnede oğlan kızı öperse kız şöyle bir tokat atıp "münasebetsiz ben senin bildiğin kızlardan değilim" felan der ya da "her kuşun eti yenmez" :1::1::1:

Adamın öpesi gelmiş..Yarın bir gün içesi gelir..Kesmez, dövesi gelir..O da yetmeyebilir...

Her 15 günde bir "Bir olaylar zinciri" sunumu bekliyoruz beyfendiden.

Çarpıştık-bakıştık-öpüştük-ayrıldık-unuttuk hesabı..

Enteresan insanlar var vesselam; utanmasa daha da öpesim vardı da merdiven başı, gelip geçen oluyodu diyecekmiş...

Ebleh biraz galiba bu arkadaş, karısına sabır diliyrum, delirium!!! :55:

Allah yargıladıklarımızla sınamasın..

Son düzenleme:
Bizim eski işyerinde bi Sultan abi vardı görevi merdivenleri ve yerleri paspaslamaktı..

55-60 yaşlarında falandı..Elimde bir sürü evrakla koşarken merdivenlerde adamcağıza belki 100 kere çarpmışımdır,hiç dudak dudağa gelmedik..:68:

Ayşe de eşine "amaaan hayatım dert ettiğin şeye bak,ben geçen gün bizim şirketin muhasebecisinin yanlışlıkla kucağına düştüm oturdum,ben bunu takmıyorum da sen masum bi öpüşmeyi mi takıyorsun canııım" desin..:86:

Şaka bir yana o adam o olayı eşine kolay kolay söylemezdi ama bence öpüştüğü kızla ilişkilerini Ayşe'ye yetiştirecek bir tehlike var,başkası fazla fazla söylemeden ben en kısa haliyle bir yalan atayım da olayın önünü alayım diye düşünmüştür..Arkadaşın kesinlikle inanmasın..

Bir anda olmaz o iş..İşyerimde merdivende bir adam beni durduk yere öpecek,şirretliğimle ortalığı ayağa kaldırırım..:2:

O kız da sesini çıkarmamış,demek ki bir ilişkileri var..

Böyle bir seye inanıcak insan var mı ya?
Yanlıslıkla nasıl öpüsülür ???
Komedi gibi gercekten!
Arkadasınız ne yaptı peki? İnanmadıgını söyleyin bana!
:24:

Back
X