Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evli olsam eşim bana gelip böyle saçma sapan bi açıklama yapsa ağzını burnunu dağıtır kapının önüne koyarım.şu dünyada ne dengesiz insanlar var allahım sen bizi karşılaştırma.okudukça sinirleniyorum ya
Eşim böyle bir bahaneyle (çarpışma sonrası birden kendini öpüşüyor bulmak) gelseydi aldatma olayından önce:
1-Eşime kızardım zekamı küçümseyip kafa yormadan böyle abuk bir senaryoyla geldiği için.
2-Eşimin mamksimum düzeyde kafa yorduğunu varsayarsak kendime kızardım bunları anlatan, üstüne benim de inanmamı bekleyen bu adamla nasıl evlenmişim diye.
ben bundan daha saçma bi bahane duymadım. adamda hayalgücü 10, sadakat 2 aldı benden.
ya biri gördü bunları karısına ispiyonlar diye korktu da boyle saçmaladı
ya karısını denior bakalım kıskancak mı beni ehehe derken saçmaladı
ya da adam deli ve saçmalaması doğal.
Merdivende çarpıştık, sonra bilmediğim bir güç ellerimizi birleştirdi, kaçmaya çalışıyordum fakat dudaklarım sürekli onun dudaklarına yaklaşıyordu, sanki birisi hareketlerimizi kontrol ediyordu ...