MERHABA , 5 AYDA 30 KG VERMEM GEREKİYOR. SİZCE HANGİ DİYETİ UYGULAMALIYIM FISTIKLAR ?

Bende 5 ayda 30 kg vermek istiyorum. 30 çok fazla aslında benim için ama ne kadar zayıflarsam o kadar iyi olur yaza kadar. her kış alıyorum üst üstüne çünkü.

ewet ne yapıyoruz kızlar
kaç kiloyuz
boyumuz kaç
daha önce denediniz mi diyet ortalama kaç kilo veriyorsunuz ayda mesela
ve nasıl bir şey uyguluyacağız

Ben salı gününden beri işyerimdeki bir arkadaşımla beraber dukana başladım. Dukanın atak döneminde spor yasak olduğu için kısa yürüyüşler yapıyorum sadece 3 gündür hayatımdan ekmek makarna pilav ve en önemlisi de şekeri çıkardım dukanla ilgili birçok site var.benim vermem gereken kilo sizlere göre çok daha fazla boyum 180 ve 123 kiloyum en azından son 6 yılda aldığım 40 kg ı vermek istiyorum insülin direncimde olduğu için şekerden uzak durmak bana fiziksel ve psikolojik olarak iyi geldi hepimize başarılar

kesinlikle birileriyle diyet arkadaşlığı yapmak çok motive edici çünkü bir hatanın diğerinede zarar vereceğini motivasyonunu kıracağını düşünmek beni diyette tutuyor haftalık kilo raporlarını bekliyorum burdan istemek başarmanın yarısıdır ben sabah dukan krebimi yedim çayımı içtim şekersiz öğlen ızgara tavuk göğüs ve salatam var

selam kızlar ben de 5 ayda 20 kilo vermek istiyorum. hangi diyeti uygulamaya karar verdiniz? benim şuan karar veremedim. dukan mı karatay mı? bilmiyorum fikir verin lütfen.

dukanın sınırları daha belirgin ve yapması daha kolay geliyor bana ama öncesinde ikisininde kitaplarını okumalısın bence simlanın dukandiyetitariflerim bloguda yardımcı olabilir

dukanın sınırları daha belirgin ve yapması daha kolay geliyor bana ama öncesinde ikisininde kitaplarını okumalısın bence simlanın dukandiyetitariflerim bloguda yardımcı olabilir
Selam kizlar ben kendi diyetimi kendim uyguluyorum.Ögretmenim dukani uygulamam imkansiz gibi ve dukanla ilgili gut hastaligina sebep oluyormuş die duymuştum bi araştırın isterseniz. Ben diyete baslayali bugün 1 ay oldu 9 aralık tarihinde basladim 22 araliktada spora basladim tartilmak icin 22 ocagi bekliyorum sonuclari buradan paylasirim.Birde sogan kürü içiyorum

örnek menünü paylaşırmısın? 1 gün boyunca neler yiyorsun?
Canim ben sıki bir diyet programi uyguluyorum .Mayis ayina kadar incecik olmam gerekiyor neden die sorarsan erkek ardasim beni kilo aldim die terkettiMayis ayinda bi düğünde bir araya gelecegz ortak arkadasimiz o yüzden benimki ne kadar saglikli bilemiyorum fakat ben böyle kilo verebiliyorum. Sabah kalkar kalkmz sogan kuru içiyorum ardindan okulda 1 parca peynir avuç içi kadar tam bugdy ekmegi, ogelen yemekte corba varsa 1 kepce corba yokasa 5 kasik sebze yemegi yaninda yogurt varsa yoğurt aksam salata yada yine sebze yemegi yada tavuk gssu gbi ygsiz etler.Ara ogunum yok ben ara ogun yiyerek veremiyrm bol su ve yesil cay iciyorum bu kadar☺

Canim ben sıki bir diyet programi uyguluyorum .Mayis ayina kadar incecik olmam gerekiyor neden die sorarsan erkek ardasim beni kilo aldim die terkettiMayis ayinda bi düğünde bir araya gelecegz ortak arkadasimiz o yüzden benimki ne kadar saglikli bilemiyorum fakat ben böyle kilo verebiliyorum. Sabah kalkar kalkmz sogan kuru içiyorum ardindan okulda 1 parca peynir avuç içi kadar tam bugdy ekmegi, ogelen yemekte corba varsa 1 kepce corba yokasa 5 kasik sebze yemegi yaninda yogurt varsa yoğurt aksam salata yada yine sebze yemegi yada tavuk gssu gbi ygsiz etler.Ara ogunum yok ben ara ogun yiyerek veremiyrm bol su ve yesil cay iciyorum bu kadar☺

anladım teşekkürler. inşallah ulaşırsın hedefine. ben de böyle bir gazla evlenmeden önce vermiştim 16 kilo :KK66:

evlenirken incecik gözüküyordum. ama şimdi tekrar aldım. :KK12: dikkat edemedim.
şimdi o motivasyonu yakalamaya uğraşıyorum. inşallah tekrar veririm aynı kiloları hatta daha fazlasını. :KK68:

insan kilo aldı diye terk edilir mi yaa. eşim de kilo aldı ben de aldık.
tekrar mı başlamak istiyorsun ilişkine? bence iyi karar ver.
evlenirsen eski sevgilinle barışıp ve tekrar kilo alırsan o zaman ne yapacak?
sonuçta kilo alınıyor, veriliyor. herkesin hayatı böyle. çok kızıyorum kiloyla insanı yargılayanlara.

insan kilo aldı diye terk edilir mi yaa. eşim de kilo aldı ben de aldık.
tekrar mı başlamak istiyorsun ilişkine? bence iyi karar ver.
evlenirsen eski sevgilinle barışıp ve tekrar kilo alırsan o zaman ne yapacak?
sonuçta kilo alınıyor, veriliyor. herkesin hayatı böyle. çok kızıyorum kiloyla insanı yargılayanlara.
Yokkk barisirmiyim sadece beni oyle görsün eskisi gibi gorsun pisman olsun istiyorm gururumu incitti çünkü bidaha asla onunla.

Back
X