MERHABA , 5 AYDA 30 KG VERMEM GEREKİYOR. SİZCE HANGİ DİYETİ UYGULAMALIYIM FISTIKLAR ?

vermem gereken 30 kilo var ve daha önce 80den 70e dukanla indim ama düzensiz beslenme ıvır zıvır derken şimdi 86.5. iradem çok zayıf kızlar 1 lokma tadımlık al dediklerinde o 1 lokma oluyor sana bir tabak 2 tabak :(

Merhaba benimde 30 kilo vermem lazim ama ben kisa surede degil uzun vadede kalici zayflamak ostyrm ayda 2 3 kilo versem.kafi su siralar gurkan kubilayin 2 ayda 10 kilo doyeti var ben ona biraz et ekleyip 2 ayda 6 kiloya imdirmeyi dusunuyrum ama liste de ne varsa iatedgn kadar yiyorsun ve 3 gun kacamak var buda bnm aklimi karstrdi beraber iygulamak isteyen var mi

merhaba benimde kilom 88.3 le diyete başladım bugün 86.1 olmuşum ama sadece 300 gr yağdan gitmiş biraz üzüldüm : ( ama ben hiç spor yapmadım bugün sporada başlıcam inşallah evde bisikletim var yarım saat bisiklet sürücem

Kızlar konu ilerlememiş. hadi canlanın biraz. daha önce 3 kez diyet deneyimim oldu hepsinde de kilo verdim ama evlilik doğum stres derken fazlasıyla geri aldım. tartıda 85 i görünce DUR artık dedim. Karatay sağlıklı beslenme programını uyguluyorum ve çok memnunum

08.02.2015 Pazar günü başladım 85.1 ile
16.02.2015 Pazartesi günü 82.0

motive olun diye yazdım haftanın 5 günü 1 saat yürüyüş yapıyorum. 2 gün dinleniyorum....

HADİ SİZDE KATILIN BANA :KK50:

bende bugünden itibaren başlıcam yağımdan çok az gitmiş evde de bisikletim var akşamlarıda yarım saat onunla spor yapsam yeter sanırım : )

bende de yağ kas su ölçen tartı var ben de oradan takip edeceğim.

Kizlar konu guncelse eger bende varim yaza kadar en az 15 kilo vermem gerek.. suan 69 kiloyum karatay programini bende merak ediyorum ama bir turlu baslayamadim, carsamba gunu bende spor salonuna yazildim dune kadar bana 15 dk eliptik bisiklet 15 dk bisiklet ve 30 dk kosubandinda yurutuyodu kaydimi 3 aylik yaptirdim daha avantajli olsun diye :) ve noluur diyet programinizi paylasin motivasyona o kadar cok ihtiyacim var ki anlatamam :(

BEN DİYETİSYENE GİDİYORUUMM AMA İRADEM YOK SANIRIM :( ELİM KOLUM KALKMIYOOO

33kg verdim zorlanmadim 2kgyu aylardir veremiyorum ama :KK43:
genel olarak ilk başlangıçta her ay a 4 kilo verilebiliyor ama geriye kalan sona kalan kilolarla maalesef ayda 2 kilo vermek bile zorlaşıyor

Back
X