Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi ister olmaz kiminin olur istemez hesabı. Bebek solda olunca kız oluyor diyorlar ondan dolayı mı istemiyorsunMerhaba 7 haftalık hamıleyım ıstemıyrm aldrmak istıyrm bebegm solda
Sevişmeseydiniz. Biz ne yapalım peki?Merhaba 7 haftalık hamıleyım ıstemıyrm aldrmak istıyrm bebegm solda
Benim solda erkek.Öyle bir sey yok yani..Kimi ister olmaz kiminin olur istemez hesabı. Bebek solda olunca kız oluyor diyorlar ondan dolayı mı istemiyorsun
İroni yaptım kuzum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bur da okadar çok isteyen var ki böyle şeyleri görünce çok üzülüyorumBenim solda erkek.Öyle bir sey yok yani..
Tesekkür ederim.Malesef öyleİroni yaptım kuzum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bur da okadar çok isteyen var ki böyle şeyleri görünce çok üzülüyorum
Tabikide yok benim şuan olması için elimden geleni yapardımTesekkür ederim.Malesef öyleOysa ki kız cocuk ,kız evlat gibisi var mı?
Kızmı acabaNe yani anlamadım ki kese solda olduğu için erkek mi diyorsunuz. Şöyle bulmaca gibi yazanlar, yazmayın![]()
Kız olsun çok ıstıyorymTesekkür ederim.Malesef öyleOysa ki kız cocuk ,kız evlat gibisi var mı?
Kese sağda olsa bebeği isteyecek misinMerhaba 7 haftalık hamıleyım ıstemıyrm aldrmak istıyrm bebegm solda
Erkekse aldıracak mısınız?Kız olsun çok ıstıyorym