- 6 Aralık 2021
- 471
- 78
- 53
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
Merhaba hesabı artık kullanmayı düşünmüyorum, açtığım konuları nasıl silebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Hesabı kapatınca kalsınlar istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sonsuza kadar kalacak mı?Silemezsiniz yasak
Evet üyelik iptali yaptırsanız bile konular okunabilecekE sonsuza kadar kalacak mı?
Ulaşabileceğim biri vs yok mu editör olarak öyle bir şey okudumEvet üyelik iptali yaptırsanız bile konular okunabilecek
Ulaşabileceğim biri vs yok mu editör olarak öyle bir şey okudum
Konuyu açtığımdaki yazı silinse yeter açıkcası yapılan yorumlar kalabilir öyle bir şey yapılabiliyor muMune 'ye ulaşabilirsiniz ama o en fazla konuları yorumlara kapatır. Konu silinmesi yasak ve kurallarda yazıyor
Yalvarsan da yakarsan da, kendini yerlere atarak ağlasan da o konular silinmiyor. Üye olurken kabul ettiğin metinde yazıyor.Ulaşabileceğim biri vs yok mu editör olarak öyle bir şey okudum
Kimse göremiyor mu o zamanProfilinizi gizleyin o zaman konularınız görünmez
Hayır işte esas o konu silinmiyor. Silsen bile geri gelirKonuyu açtığımdaki yazı silinse yeter açıkcası yapılan yorumlar kalabilir öyle bir şey yapılabiliyor mu
GörünürKimse göremiyor mu o zaman
Okumamıştım ben açıkcası metniHayır işte esas o konu silinmiyor. Silsen bile geri gelir
GörünürProfilinizi gizleyin o zaman konularınız görünmez
GörünmezGörünür
Hangisine inanayımGörünmez