Eşimin whatsapp aile grubunda olmamama tepkisizliği

Ben katilmiyorum yahuu, koca burda soylemeli ailesine konu sahibesini eklemeliler yoksa da kendi de cikip gitmeli. Siz kocanizin hice sayildigi, dislandigi yerlerde duruyor musunuz? Valla evli olsam benim herifi asla ezdirmezdim. Konuya yorum yapan herkes kenar susu, kose minderi sanirsam :KK51:
Dışlandığını nerden çıkardınız ki? Eşi gruba eklemek istemiş konu sahibi ekletmemiş. Kocası eklemezse başkaları neden eklesin? Ekleseler konu sahibi belki ondan da memnun olmayacak çıkacak gruptan. Ne gerek var? Eltisini kimin eklediğini nerden biliyor belki onu da kendi kocası ekledi.

Ayrıca biz neden köşe minderi oluyoruz ben de böyle bir durum olsa kimseye ekleyin demem kendim eklerim kocamı.

Aile grupları kuranlar af buyursun kişisel görüşümdür, eltiler görümceler damatlar enişteler 🤦‍♀️ ne kadar sıkıcı bir grup, grupta yazsan bir dert yazılanları okumasan ayrı bir dert, sen benim yazdığıma görüldü atmadın, yok cevap vermedin yok emoji koymadın:confused:
Hayatımda bir kere gruba dahil edildim kadın kuzenler ve anneleri, annem eklemiş beni, öffff sıkıldım biri esprini anlamıyor, diğeri konuşmaları kocam da okuyor dikkatli yazın diyor, kuzen bile çekilmezken elin eltisiyle eniştesi hiç çekilmez.

Back