Merhaba açılan konuları nasıl silebiliriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha çok yazın başkalarının açtığı konulara vs. bazı şeyleri değiştirip yazarsınız, sandığınız kadar biricik değil sorunlarınız, anlaşılmaz

Merhaba hesabı artık kullanmayı düşünmüyorum, açtığım konuları nasıl silebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Hesabı kapatınca kalsınlar istemiyorum.
ee sen şimdi bunu yazınca benim açtığın konuları gidip okuyasım geldi , açmasan bu başlığı unutulup derinlere gidecekti😃

Bilmiyor ben bile silinmediğini konunun yeni öğrendim bilsem hiç yazmazdım
Merhaba,
zaten ceza almışsınız ama konuların silinmediğini üye olduğunuz 2021 yılından beri biliyorsunuz çünkü o tarihten bu yana 4 kere içerik silme cezası aldınız, 4 kere de kategori dışı konu uyarısı.

Siz ve konu silme talebiyle gelen herkese yazmış olayım.

Üye olurken karşınıza Kullanım Sözleşmesi çıkıyor, sözleşme metnini “okudum kabul ediyorum” u işaretlemeden üyelik işleminiz tamamlanmıyor aslında ama çoğunuz okumadan okudum kabul ediyorum’u işaretleyip geçiyorsunuz, oysa o sözleşmede konuların asla silinmeyeceği yazıyor.

Sözleşme okunmadı diyelim, üye olduğunuzda hepinize Hoşgeldiniz başlıklı özel mesaj geliyor, o mesajda konuların silinmeyeceği yazıyor.
O mesaj da okunmadı diyelim, çoğunuz uysun uymasın her konusunu açtığı BDV’de sabit konu olarak açılmış, sitenin bir kısım kurallarının yazılı olduğu topikte okunmuyor, ki o topikte de konuların silinmeyeceği yazıyor.

Af buyurun ama daha fazla etkileşim için kategoriye uygun olmamasına rağmen yüzük ölçüsü tektaş ölçüsü vs için bile bdvye konu açıyorsunuz, sonra konularınızın silinmesini istiyorsunuz.

Konularınızın hepsi hem görünsün yorumlansın, hem silinsin görünmesin olmaz.

Bizim her uygulamamız gereken kurallar hem uymamız gereken yönetmelikler var.

İçerik silmek yasaktır.

Aklınıza her esen konuyu bdvye açmak da yasaktır, yüzük ölçü konularınız gibi bu konuda bdvlik değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X