Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası nedirAdete 9 gün kala gebelik anlaşılır mı kan testi 12 gün kala kan testi verdim negatif geldi fakat 9 gün kala sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı gebelik var mı sizce
Prodoctor canımTestinizin markası nedir
Koyulaşmayı takip edip kan verin bence testte var ama test bana yalancı çıkardıpı ay olmuştuProdoctor canım
İnşallah yalancı değildir o kadar umutlandım kiKoyulaşmayı takip edip kan verin bence testte var ama test bana yalancı çıkardıpı ay olmuştu
Yumurtlamanızdan ne kadar geçti?İnşallah yalancı değildir o kadar umutlandım ki![]()
Prodoctora yalancı pozitif çıkarıyor diyorlardı cidden öyleymişMerhaba az önce kan testi verdim <1,20 çıktı![]()
Gecikiyorsa güzelleşiyor diyelim bu kadar çizgiye negatif olması gerçekten üzücüİnşallah canım benim moralim sıfır![]()
Biraz daha bekleyin adet olana kadar umut hep vardır Allah gönlünüze göre versin inşallahGerçekten üzücü , hala 8 gün kalmasının adetime içimde bir umut bırakıyor 8 gün boyunca test yapıcam inşallah vardır belkide 1.20 den yükselir son zamanlara doğru .
Ameliyat oldum çift rahim ve rahim yakışıklımı iki kere son ameliyat tarihim 3 Şubat sonrasında ameliyattan sonra bir kere catlatma iğnesi oldum 11 martta çok yıprandım çok oda negatif sonuç bu şekilde çıkıp negatif olması isyan etmeme sebep oluyor yaklaşık 2023 den beri uğraşıyorum çünkü![]()
Banada bu ay 10 tane pozitif gösterdi testler ama sonuç negatifBugun yaptığım gebelik testide aynı üsttekiler gibi çıktı ama eczaneden farklı bir test aldım anlamıyorum neden böyle![]()
Hangi markaBanada bu ay 10 tane pozitif gösterdi testler ama sonuç negatif
Artimed freely days doctor.. ilk gebeliğimi freely ile öğrenmiştim. Değişik işlerHangi marka