Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
altı haftalık düşük yaptım doktor antibiyotık verdi ben onu kullanmadım soğan suyu içiyorum bu durumda olan arkadaşım var mı? kanamam var antibiyotik kullanmadığım için sıkıntı yaşar mıyım sizce
tabiki yasarsin antibiyotik verdigine gore enfeksiyon falan gormustur oyleyse ciddi sorun yasarsin hamile kalmani bile engeller enfeksiyon hemde ilerler.kurtajmi oldun.ama boyle sorun yoksa tedbir amacli verdiyse sorun cikmaz niye sogan suyu iciyorsunki anlamadim
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Saraçoğlu bu önerdiğim alternatif tıp yöntemlerini kesinlikle doktorunuzun önerdiği tedavi yerine kullanmayın diyor. Ben olsam önce antibiyotiğimi bitirir, sonra soğan kürü yapardım. Sevgiler
en iyiki ikisinide kullan.enfeksiyon cok tehlikeli hamile bili olsa insan bu nedenden dolayi dusuk bile yapabiliyormus daha bugun dinledim tv doktordan.hepimizede hayirli tekrar gebelik diliyorum.bende bu ay adet gunumu heycanla bekleyecegim bebek dusunuyoruz.
Canim geçmiş olsun ben de dört ay önce senin gibi ilk gebrligim düşükle sonuçlandı. Altı haftalikti o da . Dr tavsiyelerine kesinlikle uymalisin. Bana üç ay Korun dedi dinlemedim. Her ay hüsranla sonuçlandı. Üç ayın sonun da adeti beklerken ve kafam başka konularla meşgul olduğu için hamile olduğumu öğrendim.Kafaya takmamak da çok öneml. Yani sensenn değil rahim ne zaman kendini hazır hissederse o zaman olacak. Kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut canım geçmiş olsun tekrar.
tesekkurler canim.benim ucuncu bebegim olacakti aslinda tecrubeliyim.8 yasinda oglum 5 yasinda kizim var.ucuncu biraz supriz olmustu.8 haftalik dustu ama bebek gelismemisti 5.6 haftalik gibiydi.doktorum 1 ay beklememi soyledi dusukten sonra bir kere normal adet gor dedi.dusuk yaaptim 24 gun sonra adet gordum.daha gec olur diye dusunmustum.2015 ilk gunu dusuk yaptim.allahim isteyen herkese evlat nasip etsin
antibiotik mikrop kapmayı önler..enfektionu geçirir..bana önerilmedi..fakat karsıklarımın ağrısı aylardır geçmedi bir şey bulunmadı..çocuğum bir yıl olmadı..çok üzülmüştüm..kesinlikle kullan...