Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili tarama testi riskli çıkmıştı. Amniyosentez önerdi. Ben ikisini de yaptırdımMerhaba nifty testi yatıranlarlar varmi acaba doktor neden önerdi ne gbi sıkıntılar oldu da ogrenebilirmiym
Böbrekde veya kist gbi bsyler cjkmadjmi bnm 2 li iyidi ama bunlar ciktiİkili tarama testi riskli çıkmıştı. Amniyosentez önerdi. Ben ikisini de yaptırdım
Yani ensesi fln iyidi 2 li iyi cikti sonra bobrekde az genişleme ve kafasjnda kist varmis onun için bugün kan verdim çok merak ediyorum nift testi yaniİkili tarama testi riskli çıkmıştı. Amniyosentez önerdi. Ben ikisini de yaptırdım
Yani ensesi fln iyidi 2 li iyi cikti sonra bobrekde az genişleme ve kafasjnda kist varmis onun için bugün kan verdim çok merak ediyorumİkili tarama testi riskli çıkmıştı. Amniyosentez önerdi. Ben ikisini de yaptırdım
Sonuc ne sizin bagirsakda parlaklik bndede cjkti bide kafasjnda kist normlde kist ileriki haftalarda geciyomis ama bnm 2.3 şey cjkinca önerdiBurun kemiği ufak ölçüldü bagirsakta parlaklık görüldü doktor anomali işareti olabilir nipt öneriyorum dedi içimize sinmedi gidip yaptırdık
Çok şükür temiz çıktı bagirsakta parlaklık uzunca süre görüldü ama nipt temiz olunca doktor üstünde durmadıYani ensesi fln iyidi 2 li iyi cikti sonra bobrekde az genişleme ve kafasjnda kist varmis onun için bugün kan verdim çok merak ediyorum
Sonuc ne sizin bagirsakda parlaklik bndede cjkti bide kafasjnda kist normlde kist ileriki haftalarda geciyomis ama bnm 2.3 şey cjkinca önerdi
Yani sonucdan sonradami parlaklik devam etti zaten parlaklik böbrek genislemesi veya baştaki kist geçici oluyomus ilerleyen zamanlarda ama bnde 3 u görülünce korktum şuan bnde sonuç bklicemÇok şükür temiz çıktı bagirsakta parlaklık uzunca süre görüldü ama nipt temiz olunca doktor üstünde durmadı
Evet sonuç çıktı sonra yine parlaklık vardı ama doktor test temiz gelince üstünde durmadıYani sonucdan sonradami parlaklik devam etti zaten parlaklik böbrek genislemesi veya baştaki kist geçici oluyomus ilerleyen zamanlarda ama bnde 3 u görülünce korktum şuan bnde sonuç bklicem
Geçicimis parlaklik bobrekde genisleme arada gittikçe bakar doktor bnde bide isde kist var kafasindaEvet sonuç çıktı sonra yine parlaklık vardı ama doktor test temiz gelince üstünde durmadı
İnşallah temiz çıkar 5 güne en geç 10 güne çıkıyor zaten amniyosentez yaptıracak misiniz ?Geçicimis parlaklik bobrekde genisleme arada gittikçe bakar doktor bnde bide isde kist var kafasinda![]()
Bu dediğiniz sıvı aldırmak mi devlettemi oluyo yani nift yüzde 99 dgru dyolarda Allah bilir bakalim gzl çıksın inşallahİnşallah temiz çıkar 5 güne en geç 10 güne çıkıyor zaten amniyosentez yaptıracak misiniz ?
Ense kalınlığı varmiydi bu testten sonrada hadi 2 li tarama yanlış çıkabilir mis..bnm 2 li gzldi ensesi 1.2 flndi ama sonradan kafasjnda kist fln dedi doktorum bobrekde az genişleme fln bu testi önerdi bekliyom bnde sonucu..sağlıkla büyüsün bnmde insallah sonucu gzl gelirEnse kalinligi max 3 olmasi lazimken bizim 3.4 ölçüldü ikili sonucu riskli cikti haliyle. Direk bu testi yaptirdik sonuc temiz geldi allahima şükürler olsun evladimda saglikli sekilde doğdu
Daha sonra perinatoloji ye gittim cikmadi detayliya girdim yine cikmadi herhangi bir sorunEnse kalınlığı varmiydi bu testten sonrada hadi 2 li tarama yanlış çıkabilir mis..bnm 2 li gzldi ensesi 1.2 flndi ama sonradan kafasjnda kist fln dedi doktorum bobrekde az genişleme fln bu testi önerdi bekliyom bnde sonucu..sağlıkla büyüsün bnmde insallah sonucu gzl gelir
Nift testi gzel cikarsa detaylidya gerek varmi oda paralı cnki niftin sonucu jnsallah guzl çıksindaDaha sonra perinatoloji ye gittim cikmadi detayliya girdim yine cikmadi herhangi bir sorun
Gerek var tabi mesela kalpte delik var diyelim bunu nift testinde degil detaylida görebilirsiniz böbrekler de sorun var diyelim genetik degilse ancak detaylida gözüküyor o yuzden ikisi baska ben yaptirdim tabi tercih meselesiNift testi gzel cikarsa detaylidya gerek varmi oda paralı cnki niftin sonucu jnsallah guzl çıksinda
Anladim teşekkür ederim yani özel de detaylı olmadanda bakiyolar her yerine ama detaylı kadar dgldirGerek var tabi mesela kalpte delik var diyelim bunu nift testinde degil detaylida görebilirsiniz böbrekler de sorun var diyelim genetik degilse ancak detaylida gözüküyor o yuzden ikisi baska ben yaptirdim tabi tercih meselesi
Ben ozele gittim hep devlete gitmedim işleyişi pek bilmiyorum açıkçasıAnladim teşekkür ederim yani özel de detaylı olmadanda bakiyolar her yerine ama detaylı kadar dgldir