Aşılama Merhaba aranıza yeni katıldım 🙋🏻‍♀️😊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elif mesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
26
13
38
32
Merhaba arkadaşlar ben de oviretella çatlatma iğnesi oldum hamile Kalan var mı acaba ben kasimin 20 oldum iğnenin 6 günü test yaptım silik çıktı tutanlar varmı bebiş yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden adetime 11gun var ağrıları olan var mı benim gibi gaz sancısı yapıyor mu

14 gün önce belli olması çok güç.
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı benzer olduğu içinde kendimizi dinleyip duruyoruz. Ancak anladım ki bu yanlış. Test yapsanızda 14 günden önce negatif çıkması normal. Bu yüzden kendinizi dinlemeyin. Kafanızı dağıtıcak bir şeyler yapın. Bende geçtiğimiz cumartesi günü aşılama yaptırdım vakit geçiyor zaten istesekte istemesekte.

14 gün önce belli olması çok güç.
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı benzer olduğu içinde kendimizi dinleyip duruyoruz. Ancak anladım ki bu yanlış. Test yapsanızda 14 günden önce negatif çıkması normal. Bu yüzden kendinizi dinlemeyin. Kafanızı dağıtıcak bir şeyler yapın. Bende geçtiğimiz cumartesi günü aşılama yaptırdım vakit geçiyor zaten istesekte istemesekte

Adet günün geçince test yap en doğru sonucu o zman alırsın ondan sonra doktor kontrolüne gidersin ben çift çizgi görürsem hemn doktora gitmeyeceğim alttan vajinal kontrol yapıyor ne olur ne olmaz riske atmıyım kırk yılın başı gebe kalmısım bi hafta geç gideceğim 🙃 aklında olsun

Sende mi çatlatma iğnesi oldun canım karın ağrım var aşırı derecede âdet olcam gibi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım sen gebe misin

Back
X