reglimden 2 gün sonra ilişkiye girdik. sizce hamile olma şansım kaç?

Zeypa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
19
2
1
18
selam buraya daha yeni katıldım nasıl kullanacağımı bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın.24 nisanda regl oldum 28’inde bitti. her ay aynı gün regl oluyorum.ilişkiye gireli 6 gün oldu daha dün gece saat 11.30 gibi içtim ilacı. pek böyle konulara hakim değiliz çünkü hep prezervatif ile korunuyorduk. kasık bölgemde regl olcakmışım gibi bir ağrı var. ayrıca beyaz sıvı gelmeye başladı dün. sizce hamile kalma olasılığım kaç internetten baktım hamile kalma oranı yüksek olabilir diyo. heveslenmek istemiyorum ama hiç çocuğum yok hep bi bebeğim olsun istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim<3 ::))

Yavrum adet bitimi önemli değil önemli olan korunmasız ilişki yumurtlama gününde mi oldu

madem bebek istiyorsunuz neden ilaç içtiniz?

ilaç ilişkiden o kadar sonra bir işe yaramaz. ben reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. yani kalma olasılığınız tabii ki var. her korunmasız ilişkide gebe kalma ihtimali var

madem bebek istiyorsunuz neden ilaç içtiniz?

ilaç ilişkiden o kadar sonra bir işe yaramaz. ben reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. yani kalma olasılığınız tabii ki var. her korunmasız ilişkide gebe kalma ihtimali var
ben bebek istiyorum ama eşim daha yaşımın çok küçük olduğunu düşündüğü için erken diyor. o da istiyor tabii ama el mecbur

Yavrum adet bitimi önemli değil önemli olan korunmasız ilişki yumurtlama gününde mi oldu
abla sanırsam yumurtlama günü 14 ü falan bu ayın ama hesaplamaya çalıştım reglin başlangıcından sonra 9. günmüş hamile kalma olasılığım hiç anlamadığım şeyler böyle bir şey hiç yaşamadım çünkü

abla sanırsam yumurtlama günü 14 ü falan bu ayın ama hesaplamaya çalıştım reglin başlangıcından sonra 9. günmüş hamile kalma olasılığım hiç anlamadığım şeyler böyle bir şey hiç yaşamadım çünkü
Kuzum bilimsel olarak yok hamilelik.Ama Allah'ın işi bu. Bir sonraki adetin ne zaman

ertes içtim ella yoktu eczanede
O ilaçlar korunmaya uygun değil hormon dengeni alt üst eder ve yılda Max 3 kere kullanabilirsin.
Senin korunmak için alacağın şey doğum kontrol hapı, onu da bir ay kullanıyorsun ikinci ay garanti korumsya başlıyor.
Bir doktora git o senin vücuduna uygun ilacı yazar nasıl kullanacağını anlatır.

Ertesi gün ilaçlarını ilişkinin hemen arkasından kullanmazsan bir etkisi olmaz boşu boşuna hormon yüklenmişsin. Onu çok çok nadir kullanmalısın adet düzensizliği, hormon bozukluğu, sinir her şeyi yapar.

6 gün sonra içtim dediğin için ne ilacı diye sordum.
Eşin kaç yaşında? Bu sadece meraktan soruldu, istemezsen cevaplamayabilirsin.

O ilaçlar korunmaya uygun değil hormon dengeni alt üst eder ve yılda Max 3 kere kullanabilirsin.
Senin korunmak için alacağın şey doğum kontrol hapı, onu da bir ay kullanıyorsun ikinci ay garanti korumsya başlıyor.
Bir doktora git o senin vücuduna uygun ilacı yazar nasıl kullanacağını anlatır.

Ertesi gün ilaçlarını ilişkinin hemen arkasından kullanmazsan bir etkisi olmaz boşu boşuna hormon yüklenmişsin. Onu çok çok nadir kullanmalısın adet düzensizliği, hormon bozukluğu, sinir her şeyi yapar.

6 gün sonra içtim dediğin için ne ilacı diye sordum.
Eşin kaç yaşında? Bu sadece meraktan soruldu, istemezsen cevaplamayabilirsin.
eşim 27 yaşında. kendim isteyerek evlendim. hatta ailem zor ikna oldu onun ailesi de zor ikna oldu ama oldu yani. düğünüm de çok güzeldi hiçbir şry içimde kalmadı.

Ben anlamadım? Bebek istemiyor korunuyorken bebek istemek nasıl oluyor? Eşin istemeden sakın böyle bir şey yapma. Daha küçücüksün biraz büyü hayatınızı yaşayın ondan sonra.

Back
X