Merhaba aranıza yeni katıldım.

Aylini1981

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
71
162
13
43
Merhaba bir kaç dk önce aranıza yeni katıldım.Çok merak ettiğim bir şey var.Yaklaşık bir yıl kadar bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.Bugün adetim bir gün gecikti.Sabah da şiddetli mide bulantısı yaşadım hiç olmazdı bana.Ama sanki adet olcam gibi de ağrı var her ay heyecanlanmak çok kötü.Hamile olunca da ve adet zamanıysa ağrı olurmu yinede yani hamile olma ihtimalim varmı acaba heyecandan eşime de demedim geçti diye

Son düzenleme:
Oncelikle hosgeldin
Evet genellikle adet zamanlari adet sancilari gibi agrilar olabiliyor
En azindan bende oyle
Yarin bir test yapin
Olmazssa kan testi yaptirin en garanti sonuc odur

Umarim hamilesinizdir

İnşallahhh teşekkür ederim. .umarım yarın sabah adet olmam ..bazen günü bir gün önce ya da sonra olurya.Off o da ayrı bi stress :)))

Merhaba bir kaç dk önce aranıza yeni katıldım.Çok merak ettiğim bir şey var.Yaklaşık bir yıl kadar bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.Bugün adetim bir gün gecikti.Sabah da şiddetli mide bulantısı yaşadım hiç olmazdı bana.Ama sanki adet olcam gibi de ağrı var her ay heyecanlanmak çok kötü.Hamile olunca da ve adet zamanıysa ağrı olurmu yinede yani hamile olma ihtimalim varmı acaba heyecandan eşime de demedim geçti diye
H.geldin canim bugun bekle yarn test yap yada saglik ocaginda kandanda baktirabilirsin bugun bekleyemem diyosan

Back
X