Merhaba arkadaşlar 3 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün ise kan verdim sonuç böyle çıktı adetim 3 gündür gecikti sonuç böyle

nurr65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
32
10
3
27
Adet tarihime göre erken değil mi kızlar yardımcı olur musunuz yoksa dış gebeli olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20240325-WA0010.webp
    IMG-20240325-WA0010.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 166
Adet tarihime göre erken değil mi kızlar yardımcı olur musunuz yoksa dış gebeli olabilir mi
Değeriniz baya yüksek çıkmış. Dış gebelik olduğu tek değer ile anlaşılmaz. 2 günde bir iki katı artıyor mu ona bakmak lazımdı. Ama sizin direk ultrasonda görünür gibi kese var mı yok mu.

Referans olması gereken yazılıyo ama arkadaş 4 haftalık hamile görünüyor değeri yüksek,😍 hayrlı olsun arkadaşım
İğnenin üzerinde 20 gün geçti 4 haftalık çok değil mi yada doktur iki tane yumurtan var dedi ikiz olmasın mı 🤭

Referans olması gereken yazılıyo ama arkadaş 4 haftalık hamile görünüyor değeri yüksek,😍 hayrlı olsun arkadaşım
5522 çıkmış öyle anladım,referans aralığı da 5-10 değil mi?Onu daha iyi veremezler mi?Benim kan verdiğim hastanelerde referansa göre haftayı da yazıyordu

İkiz mi maşallah bende çok merak ettim haber verir misiniz ovitrelle miydi iğne ay inşallah hayırlı haberler babada dua eder misinzi

Back
X