Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 4 haftalık görünüyor değerine göre çok normal. Erken gebelik yaşamış olabilirsin tebriklerAdet tarihime göre erken değil mi kızlar yardımcı olur musunuz yoksa dış gebeli olabilir mi
fotoğraftan bir şey anlamadım,referans aralığı niye öyle?Adet tarihime göre erken değil mi kızlar yardımcı olur musunuz yoksa dış gebeli olabilir mi
Referans olması gereken yazılıyo ama arkadaş 4 haftalık hamile görünüyor değeri yüksek,fotoğraftan bir şey anlamadım,referans aralığı niye öyle?
Beta HCG kaç çıkmış?
Değeriniz baya yüksek çıkmış. Dış gebelik olduğu tek değer ile anlaşılmaz. 2 günde bir iki katı artıyor mu ona bakmak lazımdı. Ama sizin direk ultrasonda görünür gibi kese var mı yok mu.Adet tarihime göre erken değil mi kızlar yardımcı olur musunuz yoksa dış gebeli olabilir mi
Ayın 5 inde iğne vurmuştum 20 gün geçmiş değerler normal mıCanım 4 haftalık görünüyor değerine göre çok normal. Erken gebelik yaşamış olabilirsin tebrikler
İğnenin üzerinden 20 gün geçtiDeğeriniz baya yüksek çıkmış. Dış gebelik olduğu tek değer ile anlaşılmaz. 2 günde bir iki katı artıyor mu ona bakmak lazımdı. Ama sizin direk ultrasonda görünür gibi kese var mı yok mu.
İğnenin üzerinde 20 gün geçti 4 haftalık çok değil mi yada doktur iki tane yumurtan var dedi ikiz olmasın mıReferans olması gereken yazılıyo ama arkadaş 4 haftalık hamile görünüyor değeri yüksek,hayrlı olsun arkadaşım
4 haftalık olamaz ki çünkü iğneyi Ayın 5 inde vurdum bugün 20 gün geçmişCanım 4 haftalık görünüyor değerine göre çok normal. Erken gebelik yaşamış olabilirsin tebrikler
Canım sen ikizlere hamilesin bence çünkü değerin en az 4 haftalık gibi duruyor yani inşallah sağlıklıır4 haftalık olamaz ki çünkü iğneyi Ayın 5 inde vurdum bugün 20 gün geçmiş
İkiz olma ihtimali şuan daha yüksek,İğnenin üzerinde 20 gün geçti 4 haftalık çok değil mi yada doktur iki tane yumurtan var dedi ikiz olmasın mı![]()
Adet baslangicindan hesaplanıyor o yüzden 4 haftalık deniyor:)İğnenin üzerinden 20 gün geçti
İnşallah teşekkür ederim yarın kontrule görünecem bakalım inşallahCanım sen ikizlere hamilesin bence çünkü değerin en az 4 haftalık gibi duruyor yani inşallah sağlıklıır![]()
İnşallah bakalım yarın doktur ne diyorİkiz olma ihtimali şuan daha yüksek,![]()
Anladım teşekkür ederimAdet baslangicindan hesaplanıyor o yüzden 4 haftalık deniyor:)
5522 çıkmış öyle anladım,referans aralığı da 5-10 değil mi?Onu daha iyi veremezler mi?Benim kan verdiğim hastanelerde referansa göre haftayı da yazıyorduReferans olması gereken yazılıyo ama arkadaş 4 haftalık hamile görünüyor değeri yüksek,hayrlı olsun arkadaşım
Anladım teseAdet baslangicindan hesaplanıyor o yüzden 4 haftalık deniyor:)
Bende anlamdım ki kafam çok karışık5522 çıkmış öyle anladım,referans aralığı da 5-10 değil mi?Onu daha iyi veremezler mi?Benim kan verdiğim hastanelerde referansa göre haftayı da yazıyordu
sonuç 5522 ise tebrikler hamilesiniz.Evet hamilelik son adet tarihinden hesablanıyorAnladım tese
Bende anlamdım ki kafam çok karışık