Hanımlar,
konu sahibesi gerçekten obsesif biri ve okb dalga geçilecek bir rahatsızlık değil, bu psikolojik hastalıkta kimi temizlik üzerine takıntılıdır, kimi kelime veya yaptığı bir hareketi tekrar etme takıntısına sahiptir, kimi simetri takıntılıdır, konu sahibesininde sorunu aklına gelen düşünceleri takıntı haline getirmek, size mantıksız gelenler okb'liler için çok büyük bir sorundur, sizlerin arasında hiç eğilen çerçeveyi düzeltme, kirli olmadığını bilseniz de sürekli ellerini yıkama, ocağın altını kapattım mı, kapıyı kilitledim mi diye defalarca kontrol etme vb takıntılarınız yok mu?
Bazı insanlar hayatlarını olumsuz etkilemediğinden obsesif olduğunun farkına varmaz, herkeste olmasa dahi birçok insanda obsesiflik vardır, üyemizde mantıklı olmasa da aklına takılan düşüncelerden kurtulamıyor, sizce komik olabilir ama bu hastalığı yaşayanlar için hiç de komik bir durum değil, hele dalga geçilecek bir konu hiç değil.
Konu sahibesi, topiğinizi kapatıyorum, size sağlıklı bir doğum diliyorum, lütfen rahatsızlığınızı da ihmal etmeyin, ilk fırsatta tedavinize başlayın.