- 10 Mart 2020
- 266
- 87
- 18
- Konu Sahibi Minnoskedim
-
Ay bunlar kuzum demekki cimri cimri olrak o arabalara biniyorlar bide şey gixigima gitti düşünmem gerek demiş tövbe ya size de çok geniş olsun o zaman gittiği iyi olmusIlk bulusmada ne alirsin demeden cay söyleyen adami lutfen siz de begenmeyin. Araciya önce siz olumsuz haber verin
Ben de gecen sene biriyle görüsmüstüm ve onun istedigi yerde bulusmustuk. Hic tarzim olmamasina ragmen belki cevreyi bilmedigi icin burayi tercih etti demis sorun yapmamistim.
Neyse latte söyledik, lattenin maliyetini hesapladi. (Asla eli dar, zor durumda falan degildi bahsettigim kisi range roverla falan gezen bir adam) Ayrilir ayrilmaz engelledim
Hıyar çok. Sıkma canını.
Ya işte tavirlari biraz canımı sıktı kuzum ama gecti yani var böyleleri demekkiBöyle biri için neden moralinizi bozup sters oluyorsunuz ki size de mutlaka karşı tarafdan haber gelecektir sizde ona göre cvp verirsiniz
Siz ona tipsiz derken sorun yok onun biraz düşünmek istemesi mi sorun?Kendi tipi de yok kuzum çok üzüldüm keske gitmesydim
Hayır onun beni begenmemesine karşılık dedim ayrıca onu yermiyorum Allah yaratmış sonuçta , lütfen konuyu başka yere cekmeyelim olur mu .Siz ona tipsiz derken sorun yok onun biraz düşünmek istemesi mi sorun?
Yok canım nereye çekecem konuyu.Beğenmemiş olur yada çok beğenmiştir bu yüzden kendine güvenememiştir filanHayır onun beni begenmemesine karşılık dedim ayrıca onu yermiyorum Allah yaratmış sonuçta , lütfen konuyu başka yere cekmeyelim olur mu .
Yok kuzum çok kırıldım beğenen insan numaramı isterdi hani bu özgüven nedir anlamadım çok ağrıma gittiYok canım nereye çekecem konuyu.Beğenmemiş olur yada çok beğenmiştir bu yüzden kendine güvenememiştir filan
Aynen söyledik kuzum üstümden yük kalkti hahahaSen direk aracı olan arkadaşına “benim için olumsuz, düşünmesin hiç” deseydin keşke. O da aynen adama iletseydi. Tam sinir krizi geçirmelik tip ya
Çengelköy hıyarı güzeldir haksızlık etmeyelim şimdi. Bu adam tam Kemal Sunal’ın filminde otobüste kocaman sulu sulu yendiği hıyar aha da bu.Çayın yanına bir şey söylemedi, aç mısın sormadı mı? Çengelköy hıyarı tam.
Ahahahahuauahahahaha sesli güldüm Allah seni yaaaaaÇengelköy hıyarı güzeldir haksızlık etmeyelim şimdi. Bu adam tam Kemal Sunal’ın filminde otobüste kocaman sulu sulu yendiği hıyar aha da bu.
Eki Görüntüle 2970728
Direk reddet hiç kibar değil ve bariz cimri...İlk buluşma cafe de oldu bizi birileri tanıştırdı resimlerden gördük birbirimizi aslında hoşuma gitmişti neyse cafeye girdi çocuk oturduk sohbet ettik ama sürekli ben konu açtımbiraz tutuk ve cimri birisi bana ne içersin demeden çay söyledi , ben kendime güveniyorum neyse , saat baya ilerleyince kalkalım mi dedim oda tamam olur dedi numaramı filan almadı bende asla istemedim sinir oldum neyse bu aracı kadına demiş ki güzel kız ama ben biraz düşüneyim burda sinir oldum sanki peşinden ben geliyor musum gibi kızlar enerjim düştü motivasyon gitti bu çocuk beğenmedi için mi böyle davranmış oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?