- 4 Mayıs 2020
- 67
- 32
- 3
- Konu Sahibi cansu cesur
-
Bende degistirmek istiyorum ama olmuyor ayarlarda yazmiyorHoşgeldin canımÖncelikle isim soyism gibi geldi kullanıcı adın bence onu değiştirmelisin yakın çevren felan burda olur tatsızlık çıkmasın
Bende degistirmek istiyorum ama olmuyor ayarlarda yazmiyor
Isim soy ismim yaziyor diye yazdiklarima dikkat ediyorumBen sanki değiştirmiştim daha önceBelki bilen biri çıkar
Merhaba ,hoşgeldin aramıza .
17 yasindasin ilişki ve doğruluğu konusunda karar vermek için erken gibi. Bence kendi ideallerine odaklan sevgili kıskançlığı ile sonra da ugrasabilirsin
[/QUO
Hoşgeldin canımÖncelikle isim soyism gibi geldi kullanıcı adın bence onu değiştirmelisin yakın çevren felan burda olur tatsızlık çıkmasın
Hoş geldin canım .. resmen taze ettt diye saldırasım var
buralar pek tekin değil dikkatli ol
Vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum şuan ayrılmam çünkü 2 sene falan depresyona girerim önceden çok kötü bir şekilde yaşadımSana da merhaba minik kuş hoşgeldin :)
Aşırı kıskançsa yol mol izleme , direkt yol ver gitsin diyorum .
Vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum şuan ayrılmam çünkü 2 sene falan depresyona girerim önceden çok kötü bir şekilde yaşadım
Aslında haklısınız biliyorum okumama devam edicem zaten ama şuan mutluyum beni mutlu ediyor ve 2 ay içinde hastalığım ortaya çıktı stresten üzüntüden uzakta kalmam gerekiyor ve hani yaşımın küçük olduğu şuan çıkan bi şey değil şuan ayrılmak gibi bi düşüncem yok sonrasını allah bilir ,onun ailesinde herkes biliyor ama benim ailemde kimse bilmiyor ailem bu tarz konularda çok katıdırlarkimler kimlerden vazgeçti , yaşın daha çok küçük sen okumana odaklan lütfen ,
bu yaşta ne ciddiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?