• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar daha yeni katıldım aranızda aktif olmam istiyorum

cansu cesur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
67
32
3
Merhabalar bu tarz siteler çok uzun zamaandır ilgimi çekiyor. Ve bende kayıt olmaya ve bir şeyler yazmaya karar verdim. Öncelikle 17 yaşındayım ve 2 yıla yakın süredir sevgilim var aynı okuldaydık erkek arkadaşım benden 1 yaş küçük ben bu yıl mezun oluyorum artık. Kendisi aşırı kıskanç biridir ilişkimde nasıl yol izlemeyelim sizden bu konuda yardım isteyeceğim takınları çok olan biriyimdir maalesef çok düşünüyorum bundan dolayı olabilir . Sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz cevaplamaya çalışacağım şimdiden teşekkürler. Sonrada dertlerimi açmaya başlarım ☺️

Merhaba ,hoşgeldin aramıza .
17 yasindasin ilişki ve doğruluğu konusunda karar vermek için erken gibi. Bence kendi ideallerine odaklan sevgili kıskançlığı ile sonra da ugrasabilirsin 😊

Hoşbulduum ilişkimiz ciddi çok şükür ama nasıl olur ilerde olurda bi şey olur ayrılırız diye tedirginim hani her şeyimi biliyor ailemde olan bitenleri bi şeylerimi saklamıyorum

Sana da merhaba minik kuş hoşgeldin :)
Aşırı kıskançsa yol mol izleme , direkt yol ver gitsin diyorum .
Vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum şuan ayrılmam çünkü 2 sene falan depresyona girerim önceden çok kötü bir şekilde yaşadım

Vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum şuan ayrılmam çünkü 2 sene falan depresyona girerim önceden çok kötü bir şekilde yaşadım
kimler kimlerden vazgeçti , yaşın daha çok küçük sen okumana odaklan lütfen ,

bu yaşta ne ciddiyeti
Aslında haklısınız biliyorum okumama devam edicem zaten ama şuan mutluyum beni mutlu ediyor ve 2 ay içinde hastalığım ortaya çıktı stresten üzüntüden uzakta kalmam gerekiyor ve hani yaşımın küçük olduğu şuan çıkan bi şey değil şuan ayrılmak gibi bi düşüncem yok sonrasını allah bilir ,onun ailesinde herkes biliyor ama benim ailemde kimse bilmiyor ailem bu tarz konularda çok katıdırlar

Senin yaşına uygun bir kitap okumanı tavsiye
Edeceğim mutlaka al oku
Camdaki kız-
Gülseren budayıcıoğlu

Zaten ilk sevgili ile ilişkiler uzun sürmez birbirinize uygun olduğunuzu sanmıyorum
Seni bu kadar baskı altına almasına izin veren sensin bu arkadaşlığı fazla uzatma, ve bitir,
Derslerine ve geleceğine yoğunlaş, erkek arkadaşın var olan ernerjini tüketir, zaman senin in için çok önemli olmalı

Yok ilk sevgilim değil ikimizinde ilk sevgilileri değiliz kıskanma olayıda tek taraflı değil bende ona aynı şekildeyim bu şekilde sürdürüyoruz ayrılmam için sebep yok şuan şikayetçi değilim bazen dozunu abartıyor sadece o kadar ikimizde ilerisini düşünüyoruz aileside beni çok istiyor annesiyle sık sık konuşuyorum ,derslerimi etkilemiyor hiç ,uğraşları çok olanda bir insan değilim hani hayatımda bana olumsuz bir etkisi yok öyle büyük

Back
X