- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
- 53
- Konu Sahibi hayalcannn
Ya kac yil olduysa adamin aklina bile gelmezki simdi. Bu yuzden evlilik mi biter ayrica.d kimseye bisey deyip ortaligi bulandirma yeter ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya konuyu açıp içini döküyorsunBazen bunu yapsam mi diyorum ama içinden farkli şeyler Arıcak şüphe duycam acaba hala bakıyör mu adam buna bakar mi falan
Daha once de farkli bir nick ile ayni konuyu acti.
Ciddi sorunlari var, hala buradan medet umuyor.
Evet dün acmistimbende bu konuyu sanki okumustum eskiden diip duruyordum kendi kendime
Bir uzmandan destek alin bence. Bin sene gecmis uzerinden hala dert ediyorsunuzAbartimi paranoyaklikmi artık bilmiyorum ama kafayı yicem ya yemin ederim bu nasıl bir sinavdir yani Sanko dünyanın en berbat şeyini yasiyormusum gibi hissediyorum .
Etkilemeye çalışmak değil asLinda kendimi beğendirmek calismak yani ole flört gibi değildiUzgunum ama nisanliyken evli bir adami etkilemeye calismakla baskasinin poposuna bakmak ayni seyler degil. O yuzden kiyaslama yapip vicdanizizi rahatlatmaya calismayin. Yapmissiniz bi hata bitirin artik icinizde iste.
Zaten aynı şey değil biliyorumm farkındayım ne yazık kiUzgunum ama nisanliyken evli bir adami etkilemeye calismakla baskasinin poposuna bakmak ayni seyler degil. O yuzden kiyaslama yapip vicdanizizi rahatlatmaya calismayin. Yapmissiniz bi hata bitirin artik icinizde iste.
Etkilemeye çalışmak değil asLinda kendimi beğendirmek calismak yani ole flört gibi değildi
Evet pek fark yok ama onu elde etmek değildi tabiki amacım sadece ego tatmini birinin beni beğenmedi hoşuma gitdi kafa karisikligi gibi bir şey o anlık ama kesinlikle evli olmasaydi da sevgilimi birakip onla olmaya cesaret bile etmezdim. Zaten ole olsa eşimle evlenmezdim gibi düşünüyorumNe farki var?
Zaten beni yanlış anlamasin diye abi dedim . Ki suan bile normal insan baksa bile rahatsizlik duyuyorum yani art niyet olmasa bileCok acımasız yorumlar yapılmış.Sonucta kendine gelip;daha fazla ileriye gitmemişsin.Ve vicdan azabı duyuyorsun.tovbeni cek.kafandan at.esine evliliğine;çocuğuna odaklan.O şahıs sana teşebbüste bulunabilir.sen ciddiyetini ve tavrını belli et.Abi diyerek ;zaten mesafeni koymussun.Hamilelik hormonları yüzünden cok takılıyorsun.
Zaten beni yanlış anlamasin diye abi dedim . Ki suan bile normal insan baksa bile rahatsizlik duyuyorum yani art niyet olmasa bile
Evet pek fark yok ama onu elde etmek değildi tabiki amacım sadece ego tatmini birinin beni beğenmedi hoşuma gitdi kafa karisikligi gibi bir şey o anlık ama kesinlikle evli olmasaydi da sevgilimi birakip onla olmaya cesaret bile etmezdim. Zaten ole olsa eşimle evlenmezdim gibi düşünüyorum
Evet bir doğru yok farkindayim zaten doğruyu bulmak değil derdim . Sadece kiziyorum kendimeBu kadar yanlisin icinde dogruyu bulupta sizi aydinlatamiuacam